Helsekosten
menu menu menu menu menu menu menu
Tilmeld nyhedsbrev
Navn
E-mail
 
Åbningstider

Man – Fre:   09.30 – 17.30
Lørdag:        09.30 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!

AVIVIR ALOE VERA CREME 80%
[8073]
 110,00 DKK
AVIVIR ALOE VERA CREME 80%
Klik for større billede

150 ml.

Ren samvittighed - ren velvære med

Økologisk Aloe Vera med Canola olie

Uden parabener - parfume -Ingen hormonforstyrrende stoffer - Ingen farve –

Ingen Triethanolamine - Ingen Petrolatum - Kun fødevarekonservering

Fair behandling af medarbejdere i Mexico

miljøvenlig emballage (Ingen metal-emballage)

Fremstillet med respekt for natur og mennesker

Det højere indhold af canola olie (i forhold til Lotion) gør cremen mere egnet til tør og sensibel hud, idet olierne på naturlig måde understøtter og supplerer hudens fedtproduktion samtidig med, at den tilfører huden de vitale stoffer fra Active-Aloe®..

Den reparerer efter påvirkning fra vind og vejr og gør din hud sund og lækker - den mest effektive hudpleje til hele kroppen.

Det høje indhold af Active-Aloe® (90%) styrker hudens forsvar, intensiverer fugttilførslen, beskytter og genopbygger.

Også for børn



INGREDIENSER (INCI) I
AVIVIR ALOE VERA CREME

FUNKTION
Aloe Barbadensis Det er den flydende, rene Aloe vera (Active Aloe gel), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe vera plantens sunde blade. Aloe vera planterne er dyrket økologisk, og bliver certificeret af BCS ÖKO-GARANTIE. Active Aloe gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen. Aloe vera kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.
 
Canola Meget stabil olie udvundet af rapsfrø, rig på umættede fedtsyrer – Økologisk Certificeret af ECOCERT Frankrig
 
Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Shea Butter er koldpresset, forædlet og lugtsvag vegetabilsk fedt, som er rig på umættede fedtsyrer. Det udvindes fra sheanødder ved hjælp af en speciel teknik. Sheabutter har særdeles hudvenlige egenskaber, hvoraf blødgøring og regenerering er de vigtigste. Det har desuden en beskyttende virkning, fordi en stor del af fedtstoffet er uforsæbbart - dvs. at de gavnlige fedtstoffer ikke fjernes fra huden, når man vasker sig. I solcremer virker Shea Butter beskyttende og blødgørende på huden, og er samtidig med til at gøre solcremen vandafvisende.
 
Glyceryl Stearate Non-ethoxyleret, plantebaseret emulgator. Se også PEG-6 Stearate.....
 
Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside Milde, vegetabilske konsistensgivere baseret på Palmekerne- og kokosolie. Stabiliserer og fortykker.
 
Stearic Acid Beskyttende konsistensgiver baseret på Palmekerneolie.
 
Sodium Lauroyl Glutamate IKKE-ethoxyleret, PEG-fri, biologisk nedbrydelig vegetabilsk udvundet emulgator
 
Carbomer Er et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer "hvidte-fænomenet", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer.  
 
Polyglyceryl-3 Diisostearate Er en emulgator, der er flydende og kræver derfor ingen opvarmning, hvilket er formålstjenligt i forbindelse med højtkoncentrerede Aloe Vera produkter. Emulgatoren er meget hudvenlig, og blødgøringen af huden forbedres mærkbart.  
 
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer  Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie.
 
Tocopherol Er det naturligt forekommende E-Vitamin. Forhindrer at de naturlige olier i produktet harskner/oxiderer. Virker antioxidant.
 
Sodium Benzoate Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik), Natriumbenzoat (kosttilskud) og Natriumbenzoat (Naturlægemidler).
 
Potassium Sorbate Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik), Kaliumsorbat (kosttilskud) og Kaliumsorbat (Naturlægemidler).
 
Sodium Hydroxide pH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid.
 
Sodium Sulfite Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium sulfite (kosmetik) og Natriumsulfit (Naturlægemidler).
 
Citric Acid Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik), Citronsyre (kosttilskud) og Citronsyremonohydrat (Naturlægemidler).  

Vælg antal:

Anmeldelser
Kunder der har købt dette produkt, har også købt
AVIVIR ALOE VERA SHAMPOO
AVIVIR ALOE VERA SHAMPOO
AVIVIR ALOE VERA CREME 80%
AVIVIR ALOE VERA CREME 80%
  Se Indkøbskurv mere
..er tom!
Kurvens Indhold
Hurtig Søg

Indtast stikord her - eller gå til:
Avanceret Søg
Søg i producenter
Tilbud mere
Børnevitamun
Børnevitamun
178,00 DKK
 168,00 DKK 
---------
Kids Zoo Kalk + D gelé kanin
Kids Zoo Kalk + D gelé kanin
79,00 DKK
 69,00 DKK 
---------
Garcin Hvidløg
Garcin Hvidløg
305,00 DKK
 274,50 DKK 
---------
Brændenælde Shampoo
Brændenælde Shampoo
89,95 DKK
 69,95 DKK 
---------
Børneshampoo
Børneshampoo
89,95 DKK
 69,95 DKK 
---------
Lavendel Shampoo
Lavendel Shampoo
89,95 DKK
 69,95 DKK 
---------
Zerochol
Zerochol
196,00 DKK
 186,00 DKK 
---------
Muslingeolie, original (grønlæbede)
Muslingeolie, original (grønlæbede)
198,00 DKK
 182,00 DKK 
---------
Urte-Pensil 340 mg
Urte-Pensil 340 mg
312,00 DKK
 282,00 DKK 
---------
LL REG. Day creme A. Börlind
LL REG. Day creme A. Börlind
301,00 DKK
 291,00 DKK 
---------
Top sælgere
01.Anjo Urtecreme 125 ml
02.Derma Solcreme spf 15 (Svanemærket)
03.Calendeel C-gel
Valuta
Online info
Lige nu er der: 
4561 varer
2 gæster og
13 medlemmer
på besøg.
Se alle produkter
Søndergade 5, DK-9900 Frederikshavn, Tlf.: +45 9842 1688, Fax: +45 9842 1088, E-mail: info@helsekosten.dk
Vare føjet til indkøbskurv