50 ml.
Aloe Vera Face Creme er uparfumeret og som navnet angiver udviklet specielt til ansigtet.
Face Creme er den virkelige ’ældnings-bremse’ som, med 70% Active-Aloe® e-vitamin og bivoks, giver huden, hvad den behøver til selvreparation og genopbygning.
Det høje indhold af Active-Aloe® (70%) styrker hudens forsvar, intensiverer fugttilførslen, beskytter og genopbygger.
E-vitamin. Neutraliserer de frie radikaler i huden.
Aloe Vera Face Creme er en "olie i vand" emulsion med bivoks som modvirker, at hudens naturlige fugt fordamper.
Den specielle formel holder på fugten og samtidig tillader huden at ånde.
Aloe Vera Face Creme anvendes på normal, men også sart og belastet hud i ansigtet.
Anvendes også under makeup.
Aloe Vera Face Creme er skånsomt fremstillet, så ACTIVE-ALOE® bevarer sine gode egenskaber. Aloe Vera Face Creme er biologisk let nedbrydelig
|
INGREDIENSER (INCI) I AVIVIR ALOE VERA FACE CREME |
FUNKTION |
| Aloe Barbadensis |
Det er den flydende, rene Aloe vera (Active Aloe gel), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe vera plantens sunde blade. Aloe vera planterne er dyrket økologisk, og bliver certificeret af BCS ÖKO-GARANTIE. Active Aloe gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen. Aloe vera kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden. |
| Hydrogenated Polydecene |
En tyndtflydende, lugtfri neutralolie. Stoffet beskytter og plejer huden, og gør cremen let at smøre ud. Den danner en barriere på huden, som formindsker fugttab og samtidigt tillader huden at ånde. |
| PEG-8 Beeswax |
Er en emulgator baseret på ren bivoks. Stoffet efterlader huden blød og smidig og bevarer fugten i huden. |
| Octyl Stearate |
Er en tyndtflydende vegetabilsk olie udvundet af kokos/palmekerner. Stoffet blødgører og bevarer fugten i huden. |
| Glycerin |
Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos- og/eller Palmekerneolie. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende. |
| Beheneth – 10 |
Er en emulgator baseret på naturlig Behensyre, som udvindes af kokos-og palmekerneolie. En emulgator er et stof der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie. |
| Tocopheryl Acetate |
Vitamin E derivat der neutraliserer de frie radikaler. E-vitamin er stort set er lugtfrit. Det anvendes pga. sine antioxidante egenskaber. |
| Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside |
Milde, vegetabilske konsistensgivere baseret på Palmekerne- og kokosolie. Stabiliserer og fortykker. |
| Carbomer |
Er et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer "hvidte-fænomenet", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer. |
| Sodium Hydroxide |
pH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid. |
| Sodium Sulfite |
Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium sulfite (kosmetik) og Natriumsulfit (Naturlægemidler). |
| Citric Acid |
Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik), Citronsyre (kosttilskud) og Citronsyremonohydrat (Naturlægemidler). |
| Potassium Sorbate |
Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik), Kaliumsorbat (kosttilskud) og Kaliumsorbat (Naturlægemidler). |
| Sodium Benzoate |
Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik), Natriumbenzoat (kosttilskud) og Natriumbenzoat (Naturlægemidler). | |