Helsekosten
menu menu menu menu menu menu menu
Tilmeld nyhedsbrev
Navn
E-mail
 
Åbningstider

Man – Fre:   08.30 – 17.30
Lørdag:        08.30 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!

AVIVIR ALOE VERA HEAT
[8058]
 130,00 DKK
AVIVIR ALOE VERA HEAT
Klik for større billede

150 ml.

ALOE VERA HEAT er en dybdevarmende lotion til brug ved massage og i forbindelse med sport.

ALOE VERA HEAT er let at fordele og trænger hurtigt ind i huden.

Masseres ind ved ømme og overbelastede led og muskler.

Det høje indhold af Active-Aloe® (70%) giver sammen med eukalyptus, mentol, kamfer, spansk peber og vintergrøn en dybdevarmende og afslappende virkning.

Sammensætningen af de virksomme stoffer giver stor effekt med en behagelig aroma, hvilket gør det muligt at anvende ALOE VERA HEAT, selvom man skal være sammen med andre umiddelbart efter.

Ekstra varmeeffekt opnås ved at tage et varmt bad, gå i sauna eller lægge sig under en varm dyne lige efter påsmøring – påføring af ekstra lag når det første er trængt ind vil også øge effekten.

Mindre varmeeffekt kan opnås ved at blande ALOE VERA HEAT med Aloe Vera Lotion eller Aloe Vera Creme inden påføring.

ALOE VERA HEAT er skånsomt fremstillet så ACTIVE-ALOE® bevarer sine gode egenskaber.

Undgå kontakt med øjne

ALOE VERA HEAT vaskes let af hænderne med Aloe Vera Skin Wash.

Aloe Vera Heat er biologisk let nedbrydelig




INGREDIENSER (INCI) I
AVIVIR ALOE VERA HEAT

FUNKTION
Aloe Barbadensis Det er den flydende, rene Aloe vera (Active Aloe gel), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe vera plantens sunde blade. Aloe vera planterne er dyrket økologisk, og bliver certificeret af BCS ÖKO-GARANTIE. Active Aloe gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen. Aloe vera kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.
 
Peg-6 Stearate, Ceteth-20, Glyceryl Stearate, Steareth-20 Er en kombineret emulgator og et konsistensgivende produkt baseret på vegetabilske ingredienser udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.
 
Aqua Er INCI-deklarationens ord for vand.
 
Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Shea Butter er koldpresset, forædlet og lugtsvag vegetabilsk fedt, som er rig på umættede fedtsyrer. Det udvindes fra sheanødder ved hjælp af en speciel teknik. Sheabutter har særdeles hudvenlige egenskaber, hvoraf blødgøring og regenerering er de vigtigste. Det har desuden en beskyttende virkning, fordi en stor del af fedtstoffet er uforsæbbart - dvs. at de gavnlige fedtstoffer ikke fjernes fra huden, når man vasker sig. I solcremer virker Shea Butter beskyttende og blødgørende på huden, og er samtidig med til at gøre solcremen vandafvisende.
 
Olus Tynd oxidationsstabil vegetabilsk olie, der nærer og beskytter huden.
 
Eucalyptus Globulus Æterisk olie, der øger blodcirkulationen, giver varme og frisk duft.  
 
Menthol Stoffet er forekommende i pebermynteolie og anvendes på grund af sin kølende effekt.  
 
Camphor Stof der øger blodcirkulationen, varmer og stimulerer trætte muskler.  
 
Cera Alba Naturlig bivoks der nærer og beskytter huden.
 
Capsicum Frutescens Er et peberekstrakt, der øger blodcirkulationen.  
 
Methyl Salicylate Også kaldet vintergrønolie. Stimulerer huden og lindrer kløe.  
 
Sodium Sulfite Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium sulfite (kosmetik) og Natriumsulfit (Naturlægemidler).
 
Citric Acid Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik), Citronsyre (kosttilskud) og Citronsyremonohydrat (Naturlægemidler).  
 
Potassium Sorbate Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik), Kaliumsorbat (kosttilskud) og Kaliumsorbat (Naturlægemidler).
 
Sodium Benzoate Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik), Natriumbenzoat (kosttilskud) og Natriumbenzoat (Naturlægemidler).
 

 

Vælg antal:

Anmeldelser
Indkøbskurv mere
..er tom!
Hurtig Søg
 
Indtast stikord her - eller gå til:
Avanceret Søg
Tilbud mere
Pikasol 1000 mg
Pikasol 1000 mg
299,95 DKK
 249,95 DKK 
---------
Skumfrugter med yoghurt Øko
Skumfrugter med yoghurt Øko
16,95 DKK
 15,00 DKK 
---------

Omega 3-6-9 Junior m.citrussmag
399,00 DKK
 359,10 DKK 
---------
Guarmin granulat
Guarmin granulat
279,00 DKK
 254,00 DKK 
---------
Grøn Te
Grøn Te
49,50 DKK
 37,00 DKK 
---------
Mellisa skintonic
Mellisa skintonic
98,00 DKK
 73,00 DKK 
---------
Perfect Balance Ø omega 3-6-9
Perfect Balance Ø omega 3-6-9
217,00 DKK
 192,00 DKK 
---------
Eye Q
Eye Q
329,00 DKK
 275,00 DKK 
---------
Flydende håndsæbe rose
Flydende håndsæbe rose
44,95 DKK
 35,00 DKK 
---------
FaceSerum Vitaminic
FaceSerum Vitaminic
178,00 DKK
 133,50 DKK 
---------
Top sælgere
01.Vitex 400 mg
02.Læsø saltcare Shampoo
03.Liposinol Vægtkontrol
Producenter
Valuta
Online info
Lige nu er der: 
4815 varer
1 gæst og
8 medlemmer
på besøg.
Se alle produkter
Søndergade 5, DK-9900 Frederikshavn, Tlf.: +45 9842 1688, Fax: +45 9842 1088, E-mail: info@helsekosten.dk