300 ml
Aloe Vera Shampoo - uden parfume - er en usædvanlig mild og skånsom shampoo baseret på meget milde vaskeaktive stoffer, der skånsomt rengører håret uden at udtørre (affedte). De vaskeaktive stoffer er desuden fuldstændigt biologisk nedbrydelige.
ACTIVE-ALOE ® styrker, intensiverer fugttilførslen og modvirker udtørring og irritation. Hår og hovedbund bliver stærkere og sundere.
Aloe Vera Shampoo indeholder et cellulosederivat udvundet af bomuldsplanten, som blødgører håret således, at både vådt og tørt hår er let at rede ud. Det virker desuden antistatisk - dvs. det modvirker statisk elektricitet
og samler splittede hårender. Efter hårvask med Aloe Vera Shampoo er det, for de fleste, ikke nødvendigt at bruge balsam.
Aloe Vera Shampoo kan anvendes til alle typer hår.
Aloe Vera Shampoo er skånsomt fremstillet, så ACTIVE-ALOE® bevarer sine gode egenskaber.
De vaskeaktive stoffer i Aloe Vera Shampoo er fuldstændigt biologisk nedbrydelige
|
INGREDIENSER (INCI) I AVIVIR ALOE VERA SHAMPOO |
FUNKTION |
| Aloe Barbadensis |
Det er den flydende, rene Aloe vera (Active Aloe gel), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe vera plantens sunde blade. Aloe vera planterne er dyrket økologisk, og bliver certificeret af BCS ÖKO-GARANTIE. Active Aloe gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen. Aloe vera kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden. |
| Sodium Laureth Sulfate |
Udvindes af kokos/palmekerneolie. Stoffet er den mest anvendte vaskeaktive substans i verden på grund af dets relative mildhed og gode skum egenskaber. |
| MEA-Lauryl Sulfate |
Udvindes af kokos/ palmekerneolie. Stoffet anvendes for at forøge skumvolumen. |
| Aqua |
Er INCI-deklarationens ord for vand. |
| Cocamido Propylbetain |
Et meget hudvenligt skumstof udvundet af kokosolie. Cocamido Propyl Betain giver et godt skum, og nedsætter markant irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer. |
| Peg-120 Methyl Glucose Dioleate |
Dette fortykningsmiddel er baseret på glukose (druesukker) og er derfor meget mildt. Stoffet bruges i vid udstrækning i babyshampooer og kropsplejeprodukter til ansigtet og til sart hud. |
| Cocamide DEA |
Er et fortykningsmiddel udvundet af kokosolie. Stoffet stabiliserer tillige skummet i shampooen. |
| Polyquaternium-10 |
Det er en cellulose udvundet af bomuldsfrø. Stoffet anvendes primært på grund af sin blødgørende effekt. Det modvirker statisk elektricitet, samler splittede hårender og gør håret lettere at sætte. Det er det suverænt mest anvendte konditioneringsmiddel. |
| Sodium Sulfite |
Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium sulfite (kosmetik) og Natriumsulfit (Naturlægemidler). |
| Citric Acid |
Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik), Citronsyre (kosttilskud) og Citronsyremonohydrat (Naturlægemidler). |
| Potassium Sorbate |
Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik), Kaliumsorbat (kosttilskud) og Kaliumsorbat (Naturlægemidler). |
| Sodium Benzoate |
Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik), Natriumbenzoat (kosttilskud) og Natriumbenzoat (Naturlægemidler). |
| Sodium Chloride |
Kaldes også natriumklorid og er det samme som almindeligt kogsalt. Stabiliserer og fortykker vandfasen. | |