300 ml.
Aloe Vera Skin Wash uden parfume er ekstra mild og skånsom, baseret på meget milde vaskeaktive stoffer,
der renser uden at affedte huden.
Aloe Vera Skin Wash indeholder et vandopløseligt tilbagefedtningsmiddel udvundet af kokosolie. Stoffet
tilbagefører ren kokosolie til huden. Det modvirker udtørring og sikrer, at huden er blød og smidig efter
hver vask. Desuden letter det afskylningen af snavs og skum.
ACTIVE-ALOE ® styrker, intensiverer fugttilførslen og modvirker udtørring og irritation. Hår og hovedbund
bliver stærkere og sundere.
Aloe Vera Skin Wash er skånsomt fremstillet, så ACTIVE-ALOE® bevarer sine gode egenskaber.
De vaskeaktive stoffer i Aloe Vera Skin Wash er fuldstændigt biologisk nedbrydelige
|
INGREDIENSER (INCI) I AVIVIR ALOE VERA SKIN WASH |
FUNKTION |
| Aloe Barbadensis |
Det er den flydende, rene Aloe vera (Active Aloe gel), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe vera plantens sunde blade. Aloe vera planterne er dyrket økologisk, og bliver certificeret af BCS ÖKO-GARANTIE. Active Aloe gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen. Aloe vera kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden. |
| Aqua |
Er INCI-deklarationens ord for vand. |
| Sodium Laureth Sulfate |
Udvindes af kokos/palmekerneolie. Stoffet er den mest anvendte vaskeaktive substans i verden på grund af dets relative mildhed og gode skum egenskaber. |
| MEA-Lauryl Sulfate |
Udvindes af kokos/ palmekerneolie. Stoffet anvendes for at forøge skumvolumen. |
| Cocamido Propylbetain |
Et meget hudvenligt skumstof udvundet af kokosolie. Cocamido Propyl Betain giver et godt skum, og nedsætter markant irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer. |
| Cocamide DEA |
Er et fortykningsmiddel udvundet af kokosolie. Stoffet stabiliserer tillige skummet i shampooen. |
| Polyquaternium-10 |
Det er en cellulose udvundet af bomuldsfrø. Stoffet anvendes primært på grund af sin blødgørende effekt. Det modvirker statisk elektricitet, samler splittede hårender og gør håret lettere at sætte. Det er det suverænt mest anvendte konditioneringsmiddel. |
| Sodium Chloride |
Kaldes også natriumklorid og er det samme som almindeligt kogsalt. Stabiliserer og fortykker vandfasen. |
| PEG-7 Glyceryl Cocoate |
Et vandopløseligt tilbagefedtningsmiddel udvundet af kokosolie. Det tilbagefører ren kokosolie til huden og modvirker derfor udtørring. Desuden letter det afskylningen af snavs og skum. |
| Sodium Sulfite |
Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium sulfite (kosmetik) og Natriumsulfit (Naturlægemidler). |
| Citric Acid |
Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik), Citronsyre (kosttilskud) og Citronsyremonohydrat (Naturlægemidler). |
| Potassium Sorbate |
Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik), Kaliumsorbat (kosttilskud) og Kaliumsorbat (Naturlægemidler). |
| Sodium Benzoate |
Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik), Natriumbenzoat (kosttilskud) og Natriumbenzoat (Naturlægemidler). | |