Hair volume 30 tab
[9094]

Hair volume 30 tab

  •  237,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

30 tab.

  • ÆBLE, HIRSE, PADDEROKKE SAMT BIOTIN OG ZINK
  • BIOTIN HJÆLPER MED AT BEVARE EN NORMAL HÅRVÆKST 
  • KOBBER BIDRAGER TIL NORMAL HÅRPIGMENTERING 
  • KUN 1 TABLET OM DAGEN

HÅR, NEGLE OG HUD
Hair Volume™ er en tablet af æbleekstrakt i kombination med hirse, padderokke, aminosyrer, biotin, zink og kobber. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken (hårstråets ”rod”), hvor håret dannes. Indholdet af biotin og zink bidrager til den normale hårvækst og bidrager til hudens normale funktioner. Zink bidrager desuden til at bevare normale negle. Kobber bidrager til hårsækkens produktion af hårfarve (pigment), der giver håret sin naturlige farve.

NÆRINGSSTOFFER PR DAGLIG DOSIS    1 tablet   %ADT

Æble ekstakt (Malus domestica, Borkh.),

300 mg -
  med procyanidin B-2     
Hirse ekstrakt (Panicum miliaceum, L.), 250 mg -
  med miliacin    
Padderokke ekstrakt (Equisetum Arvense, L.), 200 mg -
  med silicium    
L-cystein  60 mg   
L-methionin  50 mg -
Biotin  0,475 mg 950
Pantothensyre  30 mg 500
Zink  10 mg 100
Kobber  1 mg 100
*ADT = Anbefalet daglig tilførsel


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag en tablet dagligt med væske. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystalinsk cellulose) æble ekstrakt (Malus domestica Brokh.), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.), padderokke ekstrakt (Equisetum arvense L.), vand, vitaminer (Calcium-D-pantothentat, D-biotin), L-cystein, L-methionin, overfladebehandlingsmiddel (Magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), mineraler (zinkoxid, cuprisulfat), konsistensmiddel (tværbunden natrium carboxy methyl cellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Æble (Malus domestica, Borkh.)
Det æble ekstraktet der anvendes i denne tablet, er naturlig rig på plantestoffet procyanidin B2. Udvalgte æbler plukkes, tørres og ekstraheres så de ønskeværdige plantestoffer bevares. Det giver garanti for høj standardiseret kvalitet

Hirse (Panicum miliaceum L.)
Hirse er en glutenfri kornsort, der oprindelig kom fra Kina. Planten er 1-årig og kan bliver op til 120 cm høj. Det er en stærk kornsort, der kan vokse de fleste steder.

Padderokke (Equisetum arvense L.)
Padderokke er en af de mest silicaholdige planter, der findes. Padderokken er en såkaldt ”levende fossil” og formerer sig ikke ved frø, men ved sporer – dvs en reproduktiv struktur tilpasset spredning og overlevelse under dårlige forhold i lange perioder.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter