AVIVIR Aloe Vera After Sun 90%
[8088]

AVIVIR Aloe Vera After Sun 90%

  •  154,95 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

150 ml.

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden alcohol - Uden mineralolie = AVIVIR

Sommerdagcreme til ansigt, hals og bryst - der modvirker soleksem.

Brug AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face både når der solbades og som sommer­­dagcreme – også under make-up. AVIVIR Aloe Vera Anti-age Sun Face inde­holder Bio Active Aloe Vera, Hyaluron og Tosolin, som modvirker solens udtørring, solrynker, sol­eksem og ældning af huden ­samtidig med, at den giver din hud en mere ensartet gylden farve hurtigere. Din sommerglød holder i længere tid – også efter ferien er slut. Med Bio Active Aloe Vera i ­solproduktet, skal du ikke behandle sol­eksem, men du kan sikkert helt undgå det.

 

Soleksem? 

Vi ved allerede gennem mange år på markedet i ind- og udland via testimonials samt forhandlernes og forbrugernes positive udsagn, at AVIVIR solprodukter forebygger soleksem, og passer på din hud.

Mange bruger allerede AVIVIR Aloe Vera netop mod soleksem. Vi har ind­bygget Bio Active Aloe Vera i selve solproduktet, så du ikke skal behandle soleksem, men du sikkert helt kan undgå det. Vi har gennem en undersøgelse på mere end 20 personer sidste år fået bekræftet det, vi allerede vidste: Mere end 85% fik en positiv effekt på deres soleksem. En af deltagerne udtaler f.eks.: ”Har aldrig kunnet finde noget, der virkede. Nu kan jeg være i solen også i Spanien, uden den svie og smerte, som soleksemen giver mig”.

 

Fyldt med virksomme polysaccharider

  • 70% Bio Active Aloe Vera med min. 10% af de vigtige polysaccharider Acemennan, der styrker hudens immunforsvar. Beskytter huden mod ældning og soleksem.
  • 0,1% Hyaluron, som er de helt specielle polysaccharider, der øger hudens evne til at bevare fugt og mindsker dermed solrynker.
  • 0,1% Tosolin, der bl.a. er sammensat af polysaccharider, dokumenteret til at mindske solrynker og give en mere ensartet og holdbar sommerglød. Tosolin øger også melanindannelsen, som sikrer huden en gylden farve hurtigere, og som derfor er med til at mindske senere solskoldning af huden. (Du kender måske allerede Tosolin og melanin-effekten fra AVIVIR Aloe Vera After Sun).

     

Generelle Solråd: 

Ingen solprodukter giver 100% beskyttelse. Den bedste beskyttelse opnås ved at opholde sig i skyggen eller at have tøj på. Husk at gentage påsmøring jævnligt og især efter badning eller brug af håndklæde. Undgå for lang tid i solen selvom du har beskyttelse på.

 

PLETTER: For at undgå pletter på tøjet, er det en god ide, at lade Sun Lotion tørre ind i huden, før tøjet tages på. Kommer der alligevel ved et uheld pletter på tøjet, kan de fjernes ved at komme opvaskemiddel (uden farve) på, og lade tøjet ligge i en lufttæt pose natten over. Herefter vaskes tøjet på normal vis.


HUSK at AVIVIR Aloe Vera Anti-age Sun Face:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (70 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter