AVIVIR Aloe Vera Drikke
[8061]

AVIVIR Aloe Vera Drikke

  •  169,95 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

500 ml.

Kosttilskud

Varebeskrivelse:

Avivir er den originale drikke aloe vera med ActivAloe®, som er udvundet af bladgelen fra friske og sunde Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kaldet Aloe Barbadensis M.) dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. 

Avivir aloe vera kosttilskuds dokumenterede, gavnlige egenskaber:

Styrker immunforsvaret både indvortes og udvortes. 
Aloe Vera bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer, og hjælper til at forbedre kroppens immunforsvar. Aloe Vera hjælper til at opretholde en sund hud og sunde slimhinder. Aloe Vera har en positiv virkning ved træthed og manglende overskud, og bidrager til at øge kroppens modstandskraft.

Normaliserer den naturlige fordøjelse og stabiliserer løs eller træg mave/mage. Når maven/magen ikke fungerer helt, som den plejer f.eks. ved at man oplever uregelmæssige afføringer, kan Aloe Vera hjælpe til med at normaliserer fordøjelsessystemet. Studier viser, at daglig indtagelse af Aloe Vera regulerer den naturlige mave-tarmfunktion, og bidrager til regelmæssig afføring og til en bedre protein optagelse, reducerer mængden af gær-bakterier Aloe Vera bidrager til fysisk og psykisk velvære.

Medvirker til at bevare sunde slimhinder i mave-tarmsystemet. Aloe Vera modvirker irritationer, som kan opstå f.eks. efter indtagelse af stærk, krydret eller sur mad, kaffe, visse former for medicin mv. Aloe Vera medvirker til at vedligeholde mave-tarmfunktionen.

Aloe Vera bidrager til at vedligeholde kroppens epitellag (hud og slimhinder). Aloe hjælper til at opretholde en sund hud. Aloe Vera har anti-age egenskaber. Aloe Vera øger produktionen af kollagen, mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter 3 måneders
indtagelse. Det vurderes, at Aloe Vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning af huden pga. solens stråler).


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Daglig dosis:

Til indtagelse: 1 spiseskefuld (15 ml) 2-3 gange daglig cirka 15 min. før hovedmåltid.Til mundskyld: Skyl eller gurgl med 1 spiseskefuld et par gange daglig.

Brugsanvisning og anvendelse:

Til indtagelse: 1 spiseskefuld (15 ml) 2-3 gange daglig cirka 15 min. før hovedmåltid eller på tom mave.

Opbevaring:

Efter åbning: 3 mdr. i køleskab.

Ingredienser:

Aloe vera bladgel (Aloe Vera L.)
natriumbenzoat
Kaliumsorbat
citronsyre 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter