Bio-Marin neutral
[pn95400]

Bio-Marin neutral

 •  149,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

150 Tab.

 • Fiskeolie i naturlig triglyceridform
 • Kapsler af fiskegelatine
 • Med citrussmag
 • Hverken lugter eller smager af fisk
 • Meget ren fiskeolie, som ligger langt under myndighedernes grænseværdier for forurening
 • Med EPA samt DHA som medvirker til opretholdelse af en normal hjerte1- og hjernefunktion2 samt et normalt syn2.
 • Fremstillet under farmaceutisk kontrol

 

Dosering:
2-5 kapsler dagligt for voksne samt børn på 11 år og derover, afhængigt af hvor meget fisk, der i øvrigt konsumeres.
Evt. kan fiskeolien tømmes ud af kapslen og indtages med ske.
Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil.

Ingredienser:
Fiskeolie. Kapselskal: Fiskegelatine
Fugtighedsbevarende middel: Glycerol, renset vand. Aroma: Citron.

Opbevaring:
Stuetemperatur. Ikke i direkte sollys.
Opbevares utilgængeligt for børn.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsindhold pr. 2 og 5 kapsler:   2 kapsel   % ADT*   5 kapsler
Fiskeolie, hvoraf 1000 mg   2500 mg
Omega-3 fedtsyrer 350 mg 875 mg
EPA1 180 mg   450 mg
DHA2 120 mg   300 mg

Den gavnlige effekt opnås ved et dagigt indtag på
1) Min. 250 mg DHA/EPA dagligt
2) Min. 250 mg DHA dagligt.

Ingredienserne i dette produkt stammer ikke fra økologisk landbrugsproduktion. Udtrykket ”Bio” henviser i denne sammenhæng alene til produktets biotilgængelighed eller biokemisk organiske natur.


Fist i fisk – en naturlig løsning:
2 kap. kapsel Bio-Marin Naturel indeholder 1000 mg fiskeolie på stabil, naturlig triglyceridform med et højt indhold af de livsvigtige omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. Kapslerne er fremstillet af fiskegelatine, så olien er, så at sige, i sin naturlige ”indpakning”. For de personer, som ikke ønsker at spise gelatine fra kvæg eller svin, er dette en stor fordel.

Et økonomisk fiskeolieprodukt til daglig brug. I modsætning til de frie fedtsyrer i Bio-Marin Plus, som er dyrere at fremstille, er den triglycerid-baserede fiskeolie i Bio-Marin Naturel ideel til de, der ønsker at tage fiskeolie hver eneste dag. Især for familier med børn, hvor fiskeoliepræparater kan udgøre en anseelig andel af budgettet, er dette en fornuftig løsning.

Hvad er omega-3 fedtsyrer?
Omega-3 fedtsyrer er en gruppe livsvigtige flerumættede fedtsyrer, som overvejende findes i fisk, især fede fisk som eksempelvis sild, laks og makrel. Fisk danner ikke omega-3-fedtsyrerne selv, men får dem fra den plankton, de spiser. Omega-3 fedtsyrer opkoncentreres via fødekæden frem til stadig større fisk og i særlig grad i fede fisk. Opdrættede fisk, der ikke får omega-3-holdig føde, vil derfor ikke indeholde omega-3-fedtsyrer.

To væsentlige omega-3 fedtsyrer er eicosapentaensyre (EPA) og doco-sahexaensyre (DHA). Allerede i slutningen af 1970'erne anskueliggjorde to danske læger, Bang og Dyerberg, at grønlænderes høje indtag af fisk og havdyr kunne forklare, at de på væsentlige områder var langt sundere end danskere. Siden da er der blevet publiceret mere end 5.000 videnskabelige artikler om de gavnlige egenskaber af omega 3 fedtsyrer. Hvis man ikke spiser fisk, kan det være en fordel at supplere sin kost med et tilskud af omega-3-fedtsyrer for at sikre et tilstrækkeligt højt indtag af disse gavnlige stoffer. I det hele taget gælder det om at spise på en sådan måde, at man får det rette forhold imellem omega-3 og omega-6 (som er en gruppe fedtsyrer, der findes i plantekost m.v.). Man mener, at det ideelle er at indtage omega-3 og omega-6 i forholdet 1:4.

EPA og DHA har en række positive egenskaber for helbredet. F.eks. vil 200 mg DHA dagligt medvirke til at hjerne, øjne og synsevne udvikles normalt hos ufødte, spædbørn og hos mindre børn. Hos voksne vil 250 mg DHA dagligt medvirke til at bevare en normal hjernefunktion og synssans. Derudover vil 250 mg EPA og DHA dagligt medvirke til en normal hjertefunktion.Derudover vil 250 mg EPA og DHA dagligt medvirke til en normal hjertefunktion.

Ovenstående svarer til hhv. 2-5 Bio-Marin Naturel kapsler dagligt.

Fiskeolie til den kræsne gane:
Mange mennesker bryder sig ikke om smagen af fisk. De kan med fordel tage Bio-Marin Naturel, hvor fiskeolien har en behagelig citrussmag. Man kan således enten tygge kapslerne eller sluge dem hele. Citrussmagen bevirker også, at man ikke oplever de til tider ubehagelige ”fiskebøvser”, som kan optræde i løbet af dagen.

Fiskeolie giver ikke overvægt i praksis:
Fiskeolie består stort set kun af fedt. Dvs. at det giver 9 kcal (36 kJ) pr. g. Derfor er der en teoretisk risiko for at tage 1-2 kg på i vægt, når man spiser fiskeolie. Større undersøgelser af personer, der spiste fiskeolie, har dog ikke påvist en sådan vægtøgning. Personer på slankekure har også brug for sunde fedtstoffer, og hvis man reducerer indtagelsen af mindre sunde fedtstoffer blot en lille smule til fordel for et dagligt tilskud af fiskeoliekapsler, så er man på den sikre side.

Godkendte egenskaber:
Bio-Marin Naturel med EPA og DHA som:

 • Bidrager til en normal hjertefunktion *Min. 250 mg EPA/DHA dagligt (EPA*, DHA*)
 • Bidrager til at vedligeholde et normalt syn *Min. 250 mg DHA dagligt (DHA*)
 • Bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion *Min. 250 mg DHA dagligt (DHA*)
 • Indtagelse af docosahexaensyre (DHA) bidrager til en normal udvikling af synsevnen hos børn I alderen op til 12 måneder* (art. 14) * Den gavnlige effekt opnås med en daglig indtagelse på 100 mg DHA
 • Moderens indtagelse af docosahexaensyre (DHA) bidrager til en normal udvikling af øjet hos fosteret og spædbørn der ammes** (art. 14) **For gravide og ammende kvinder opnås den gavnlige effekt med en daglig indtagelse på 200 mg DHA sammen med den anbefalede daglige indtagelse af omega-3 fedtsyrer for voksne, dvs: 250 mg DHA og eicosapentaensyre (EPA)
 • Moderens indtagelse af docosahexaensyre (DHA) bidrager til en normal udvikling af hjernen hos fosteret og spædbørn der ammes*** (art. 14) ***FFor gravide og ammende kvinder opnås den gavnlige effekt med en daglig indtagelse på 200 mg DHA sammen med den anbefalede daglige indtagelse af omega-3 fedtsyrer for voksne, dvs: 250 mg DHA og eicosapentaensyre (EPA)

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt
Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter