Biodrain 180 tab.

Biodrain 180 tab.

  •  447,00 DKK
  • Tilbuds pris:
    380,00 DKK
  • (Du sparer 67,00 DKK)

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

180 tab.

NORMAL LEVER- OG GALDEFUNKTION
BioDrain er den originale danske urtetablet. Recepten indeholder en lang række urter her i blandt marietidsel, artiskok og mælkebøtte. Marietidsel hjælper med at bevare en normal leverfunktion og fordøjelse. Artiskok støtter lever-galde- funktionen, samt medvirker til at eliminere affaldsstoffer og nedbryde fedt I mave-tarmkanalen. Indholdet af magnesium bidrager til normal proteinsyntese og energi-givende stofskifte.

SUPPLERENDE FORSLAG
Reducer eller udeluk indtagelsen af rødt kød alkohol, konfekture, sukker og fede fødevarer. Øg indtaget af fuldkornprodukter, frisk frugt og grøntsager. Motioner moderat for at stimulere cirkulationen, vejrtrækningen og bevægelsen af affaldstoffer ud af kroppen. Prøv også BioDrain Daily Detox. Tag én tablet hver dag, som vedligeholdelse mellem BioDrain udrensningsprogrammerne eller i perioder, hvor du lever med ekstra tung og usund mad.

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS   6 tabletter   % ADT*
Cikorie rod (Chicorium intybus L.)  1770 mg -
Bioflavonoider 35% (Citrus aurantium) 780 mg -
Loppefrøskaller (Plantago psyllium L.) 528 mg -
Spirulina (Arthrospira platensis L.) 360 mg -

Rødkløver (Trifolium pratense L.)

300 mg -
- 5:1 svarer til 1.500 mg urt   -

Løvetand (Taraxacum officinalis Web.)

300 mg -
- 5:1 svarer til 1.500 mg urt   -
Artiskok (Cynara scolymus L.) 222 mg -
- 13,5:1 svarer til 2997 mg urt   -
Gyldenris (Solidago virgaurea L.) 200 mg -
- 5:1 svarer til 1.000 mg urt   -
Timian (Thymus vulgaris L.)  175 mg -
- 5:1 svarer til 875 mg urt   -
Marietidsel (Silybum marianum L. Gaertn.) 120 mg -
- 5:1 svarer til 600 mg urt   -
Magnesium 100 mg 27
Kalium 216 mg 11
% ADT = anbefalet daglig tilførelse


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
2 tabletter med et glas vand 3 gange daglig i minimum 2 uger. Det anbefales at følge planen i yderligere 2 til 6 uger. Husk at drikke rigelig med vand (eller anden væske som for eksempel te). Ikke mindre end 1,5 liter daglig. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn/barn under 11 år.

INGREDIENSER
Cichorie rod (Cichorium intybus L.), citrus (Citrus aurantium L.), mineraler (kaliumcitraat, magnesiumoxid), fyldemiddel (tricalciumfosfat, dicalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), psyllium (Semen isphagula L.), spirulina (Arthrospira platensis L.), mælkebøtte (Taraxacum officinalis Web.), rødkløver (Trifolium pratense L.), artiskok (Cynara scolymus L.), gyldenris (Solidago virgaurea L.), timian (Thymus vulgaris L.), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), marietidsel (Silybum marianum L.).

Marietidsel (Silibum marianum L. Gaertn.)
Silybum marianum bedre kendt som marietidsel har sin oprindelse i Middelhavsområdet. Marietidsel anvendes både som fødevare og helseurt. Marietidslerne i denne tablet udvælges, tørres og ekstraheres, således at de ønskede plantestoffer bevares.

Artiskok (Cynara scolymus L.)
Artiskok er en opretvoksende, tidselagtig staude med kraftig, furet stængel og store blade. Artiskokken er en flerårig plante, som har været kendt i Middelhavsområdet i mere end 2000 år. Det er det tørrede blade fra planten, der bruges i denne tablet.

Løvetand (Taraxacum officinale Web.)
Løvetand, i Danmark kendt under navnet mælkebøtte, er 10-30 cm høj og forankret i jorden ved en kraftig pælerod. Løvetand er rig på A-vitamin og er samtidig en god kilde til C-vitamin.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt
Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Navn
E-mail
 
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!

Produkter Produkter