Blue Berry 10 mg (240 tab.)
[9133]

Blue Berry 10 mg (240 tab.)

  •  711,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

240 tab.

  • BLÅBÆR, ØJENTRØST, LUTEIN, VITAMIN A OG ZINK
  • VITAMIN A OG ZINK BIDRAGER TIL OPRETHOLDELSE AF ET NORMALT SYN
  • DEN ORIGINALE SVENSKE ØJENTABLET

ØJNE OG SYN
Blue Berry™ Plus Øjenvitamin er en blåbærtablet med en særlig kombination indeholdende ekstrakter af øjentrøst og tagetes samt vitamin A og zink. Tagetes ekstraktet fremstilles ved en særlig proces, så indholdet af lutein standardiseres. Desuden indeholder blåbær ekstraktet naturligt zeaxanthin. Blue Berry Plus Øjenvitamin er fremstillet i Sverige. Zink bidrager til absorbering, transport og mobilisering af vitamin A. Vitamin A og zink bidrager til opretholdelse af et normalt syn.

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS   2 tabletter   % ADT*
Blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg -
- 5:1 svarende til 2000 mg tørret frugt    
Øjentrøstekstrak (Euphrasia officinalis L.) 200 mg -
- 5:1 svarende til 1000 mg tørret blomst    
Tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.) 100 mg -
- standardiseret til 10% lutein = 10 mg lutein    
Vitamin A 400 mcg 50
Zink 10 mg 100
Kobber 1 mg 100

*ADT = anbefalet daglig tilførelse
- = ADT ikke fastlagtANBEDALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), blåbærsekstrakt (Vaccinium myrtillus L.), øjentrøstekstrakt (Euphrasia officinalis L.), vand, tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.), konsistensmiddel (tværbunden natriumkarboxymetylcellulose), overfladebehandlingsmiddel (vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmetylcellulose), zink (zinkoxid), kobber (kobbersulfat), antiklumpningmiddel (siliciumdioxid), vitamin A (retinylacetat).

Blåbær (Vaccinium myrtillus L.)
Vaccinium myrtillus er en særlig art hjemmehørende i Nordeuropa og en af de mest almindelige vilde planter i Sverige. Det fine blåbærekstrakt i denne tablet er fremstillet af vilde Vaccinium myrtillus, som er mindre end de kultiverede blåbærarter og værdsat for deres intense farve og næringsindhold.

Øjentrøst (Euphrasia officinalis L.)
Øjentrøst er ca. 5-40 cm høj, enårig plante med parvis modstillede, takkede blade, hvide eller lyslilla blomster med mørkere striber og en gul plet. I produktionen af Blue Berry er det ekstrakt af hele planten, som bliver brugt i tabletterne.

Tagetes (Tagetes erecta L.)
Tagetes er en plante med frisk grønt løv og med blomster, der kan minde om nelliker. Farverne varierer fra lysegul til orange. Det er plantens kronblade, som bruges i Blue Berry, og det er i disse, at der udvindes lutein.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter