Blue Berry Original
[9095]

Blue Berry Original

  •  426,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

120 tab.

  • BLÅBÆRTABLET MED ØJENTRØST OG LUTEIN
  • 10 MG LUTEIN PR. DAGLIG DOSIS
  • 2 TABLETTER OM DAGEN

BLUE BERRY
Disse originale svenske Blue Berry™ tabletter indeholder blåbær, tagetes standardiseret til at indeholde 10 mg lutein, øjentrøst og vindruekerne.

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS   2 tabletter

Blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L.)

400 mg
- 5:1 svarende til 2000 mg tørret frugt  

Øjentrøstekstrak (Euphrasia officinalis L.)

200 mg
- 5:1 svarende til 1000 mg tørret blomst  

Tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.)

100 mg
- standardiseret til 10% lutein = 10 mg lutein  

Vindruekerneekstrakt (Vitis vinifera L.)

40 mg
- 25:1 svarende til 1000 mg tørrede kerner  


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat), Blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) øjentrøstekstrakt (Euphrasia officinalis L.), vand, tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.), konsistensmiddel (carboxymethylcellulose), vindruekerneekstrakt (Vitis vinifera L.), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Blåbær (Vaccinium myrtillus L.)
Vaccinium myrtillus er en særlig art hjemmehørende i Nordeuropa og en af de mest almindelige vilde planter i Sverige. Det fine blåbærekstrakt i denne tablet er fremstillet af vilde Vaccinium myrtillus, som er mindre end de kultiverede blåbærarter og værdsat for deres intense farve og næringsindhold.

Øjentrøst (Euphrasia officinalis L.)
Øjentrøst er ca. 5-40 cm høj, enårig plante med parvis modstillede, takkede blade, hvide eller lyslilla blomster med mørkere striber og en gul plet. I produktionen af Blue Berry er det ekstrakt af hele planten, som bliver brugt i tabletterne.

Tagetes (Tagetes erecta L.)
Tagetes er en plante med frisk grønt løv og med blomster, der kan minde om nelliker. Farverne varierer fra lysegul til orange. Det er plantens kronblade, som bruges i Blue Berry, og det er i disse, at der udvindes lutein.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt
Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter