Chlorella Øko
[9383]

Chlorella Øko

  •  250,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

500 tab.

Naturens Super Food Chlorella som er en encellet grøn ferskvandsalge af arten Chlorella pyrenoidosa. Algen er på størrelse med et rødt blodlegeme, og indeholder bl.a. klorofyl (som er det grønne farvestof i planter), samt 19 forskellige aminosyrer, essentielle omega-3 fedtsyrer, og alle væsentlige vitaminer og mineraler.

Udrensning: Er en rigtig effektiv udrensnings kur bestående af 2 trin; en afgiftning og en efterfølgende opbygning. Affaldsstofferne fra kroppens fordøjelse af mad og drikke, samt affaldsstoffer udefra fra cigaretrøg, sprøjtemidler, amalgamfyldninger i tænderne, støv og forurening som indåndes via luften, drikkevand, tilsætningsstoffer i maden osv. belaster alle din krop. Raske mennesker udskiller dagligt affaldsstofferne uden at mærke noget særligt til det. Vi er vant til at kroppen fungerer og at den fordeler næringsstofferne som de skal. Den sørger for filtrering via sine forskellige rensesystemer - tarmene, nyrerne, leveren, lunger og hud. Men hvis systemet bliver overbelastet kan der opstå gener.

Chlorellas virkning: Chlorella indeholder mere naturligt klorofyl end noget anden kendt fødemiddel. Klorofyl kaldes også planternes blod, fordi dets kemiske opbygning ligner opbygningen af vores eget røde blodlegeme, hæmoglobinet. Det har en meget kraftig afgiftende funktion. Af stor interesse og betydning er også Chlorellas evne til at styrke det almindelige immunforsvar. Den amerikanske speciallæge Dr. David Steenblock, der har skrevet en bog om Chlorella, siger, at flere undersøgelser viser, at Chlorella effektiviserer menneskets immunmekanisme, idet det er i stand til at højne interferonniveauet. Han fremhæver også plantens evne til at fjerne tungmetaller, bekæmpelsesmidler og andre miljøgifte fra organismen. Det er det store indhold af unikke næringsstoffer vitaminer, mineraler, aminosyrer, karotenoider og fedtsyrer og disses kombinationer og synergi, der gør Chlorella til et af det mest funktionelle og sundheds skabende kosttilskud der findes og bør altid være i ren økologisk certificeret form fra DinSundhed. Chlorella er naturens stærkeste detoxificeringskilde. DinSundheds Grønne Guld Chlorella og Spirulina tabletter – sammen udrenser og genopbygger de!

 

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt
Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter