Coffee Diet

Coffee Diet

  •  254,00 DKK
  • Tilbuds pris:
    214,00 DKK
  • (Du sparer 40,00 DKK)

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

120 tab.

  • VÆGTTAB OG ENERGI
  • GRØNNE KAFFEBØNNER OG GLUCOMANNAN

VÆGTTAB OG ENERGI
Start dit vægttab i dag med velafprøvede og naturlige ingredienser. Coffee Diet er en tablet baseret på grønne kaffebønner og glucomannan. Glucomannan bidrager til vægttab i forbindelse med en energireduceret kost. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 3 gram. Tabletten indeholder også vitamin B12, der bidrager til et normalt energistofskifte og mindsker træthed og udmattelse.

NÆRINGSSTOFINDHOLD PR DAGLIG DOSIS    6 TABL.   % RI
Grøn kaffebønne ekstrakt (Coffea arabica L.)    
standardiseret til 45% chlorogensyre og 5% koffein 1.050 mg -
Glucomannan (Amorphophallus konjac K. Kock) 3.000 mg -
Vitamin B12 5 μg 200 %

RI = Referenceindtag
- = næringsstoffernes betydning er uvis


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter med 2 glas vand før et måltid, 3 gange dagligt. VIGTIGT: Tabletterne skal indtages med rigeligt vand for at sikre, at de når hele vejen ned i maven. Vær opmærksom på, at der hos personer med synkebesvær (dysfagi) eller ved manglende indtagelse af tilstrækkelige mængder af væske kan forekomme kvælningsrisiko.
Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Glucomannan (Amorphophallus konjac K. Kock), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), bindemiddel (Kollidon), grøn kaffebønne ekstrakt (Coffea arabica L.), overfladebehandlingsmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose, magnesiumstearat), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), vitamin (cyanocobalamin).

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Navn
E-mail
 
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!

Produkter Produkter