Cran Berry 30 tab
[6645]

Cran Berry 30 tab

  •  171,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

30 TAB.

  • HØJ STYRKE 36 PAC
  • IMMUNFORSVAR
  • TRANEBÆR, TYTTEBÆR, VITAMIN C, B6 OG NIACIN
  • KUN ÉN TABLET OM DAGEN

CRAN BERRY
Cran Berry™ er en tablet baseret på et særligt tranebærekstrakt med et koncentreret og standardiseret indhold af Pro-Antho-Cyanidiner (PAC) i kombination med tyttebær, sort peber og vitaminer. En Cran Berry tablet giver 36 mg Pro-Antho-Cyanidiner svarende til en kvart til en halv liter tranebærjuice. Vitamin C og B6 bidrager til den normale funktion af immunsystemet og niacin til opretholdelse af normale slimhinder.

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS   1 tablet   % ADT
Tranebærekstrakt standardiseret til 30% PAC 120 mg -
Tyttebærekstrakt 5:1 40 mg -
Sort peberekstakt  2 mg -
Niacin 16 mg 10
Vitamin B6  1,4 mg 100
Vitamin C  80 mg 100

*ADT = anbefalet daglig tilførsel
- ADT ikke fastlagt


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
1 tablet daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), tranebær (Vaccinium macrocarpon L.), vitaminer (askorbinsyre, nikotinamid, pyridoxine hydroklorid), tyttebær (Vaccinium vitis-idaea L.), vand, konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumstearate, hydroxypropylmethyl cellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Tranebær (Vaccinium macrocarpon L.)
Det fine tranebærekstrakt i denne tablet er fremstillet af tranebær høstet i efteråret, når frugten tager sin karakteristiske dybe røde farve. Herefter renses og sorteres bærrene, hvorefter de gennemgår en optimeret ekstraheringproces, således at de ønskværdige plantestoffer bevares.

Tyttebær (Vaccinium vitis-idaea L.)
Tyttebær vokser på en stedsegrøn dværgbusk med underjordiske, krybende og overjordiske, oprette skud. Deres smag er bitter grundet et højt indhold af benzoesyre, der gør at bærrene er meget holdbare langt ind i vintermånederne.

Sort peber (Piper nigrum L.)
Peber vokser i tropisk klima med meget regn og varme. Peberet stammer fra Kerala i Indien, og er rig på piperine, der giver den skarpe smag.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter