D-Sun 20 mcg D-vitamin 120 kap.
[16601]

D-Sun 20 mcg D-vitamin 120 kap.

  •  89,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

120 kap.

Kosttilskud med 20 µg D-Vitamin
Med 20 µg af solens D3-vitamin - serveret i kapsel af fiskegelatine.
D3-vitamin med flydende lecithin. D-vitamin er af betydning for vedligeholdelsen af knoglerne.

D-Sun har et højt indhold af naturligt D3-vitamin, hele 20 µg pr. kapsel, som er udvundet ved den samme proces, som foregår i huden, når vi opholder os i solens lune forårs- og sommerstråler.

Som noget helt særligt er D-vitaminet i D-Sun opløst i lecithin fra naturlig soyaolie - herigennem sikres en god optagelighed i kroppen. D-Sun serveres i kapsler af fiskegelatine.

D-vitamin er vigtigt for udvikling af knogler og for styrken af knoglerne livet igennem, fordi D-vitamin øger optagelsen af det Calcium, vi indtager med kosten. Calcium udgør en vigtig bestanddel af knoglerne, og gennem den øgede optagelse af Calcium, der opnås ved indtagelse af et effektivt D-vitaminpræparat som D-Sun, styrkes knoglerne.

D-vitamin har samtidig en styrkende indvirkning på vores tænder. Takket være det øgede calciumoptag, som D-vitamin medfører, øges også tændernes styrke, fordi vores tænder for en stor dels vedkommende - ligesom knoglevæv - består af Calcium.

D-vitamin bidrager også til, at immunforsvaret fungerer normalt, pga. vitaminets regulerende effekt på flere af immunforsvarets celler, herunder dendrit- og T-hjælperceller. Derved bliver kroppen bedre i stand til at modstå angreb fra sygdomsfremkaldende bakterier og virus.

D-vitamin kendes også som solvitaminet, da vi som nævnt kan danne D-vitamin i huden, når vi udsættes for solens UVB-stråler eller kunstigt lys med samme strålespektrum. På vores breddegrader er det dog kun muligt i sommerhalvåret, og evnen til at danne D-vitamin via sollys falder i øvrigt med alderen.

Desuden optager vi en mindre mængde D-vitamin gennem kosten. D-vitamin findes naturligt i fede fisk, fiskeleverolier, æggeblommer, ost og andre fedtholdige mælkeprodukter.
Får man ikke tilstrækkeligt D-vitamin gennem kosten, anbefaler de danske sundhedsmyndigheder dog, at man i vinterhalvåret supplerer med D-vitamin fra kostttilskud.

Der har i de senere år været øget fokus på D-vitamin, og den nyeste forskning har fastslået, at vitaminet har flere effekter, end man hidtil har troet. Blandt forskere vurderes behovet for D-vitamin i dag at være højere end tidligere antaget. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at visse befolkningsgrupper, bl.a. gravide, ældre og personer der klæder sig tildækket året rundt, tager et tilskud af D-vitamin.

D-Sun fremstilles ved, at mættet fedt, lanolin, fra fåreuld bestråles med ultraviolette stråler i samme blå spektrum som solens. Derved dannes det gavnlige D3-vitamin på samme måde som i huden, når vi udsættes for solens stråler

Luk solen ind!

Opbevaring/anvendelse:
Opbevares tørt og ikke for varmt. Opbevares utilgængeligt for børn.

Oprindelsesland/hjemsted:
Danmark

Allergener:
Soja

Deklaration/Ingredienser:
Soyalecithin 248 mg, D-vitamin 20 µg, Soyalecithin fra soyaolie, fiskegelatine, Fugtighedsbevarendemiddel: glycerol, Cholecalciferol (D3-vitamin)

Dosering:
1 Kapsel dagligt

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter