Echinaforce 100 ml.
[bf1201]

Echinaforce 100 ml.

  •  229,95 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

100 ml.

Echinaforce forebygger og lindrer forkølelse

Når halsen begynder at kradse, og næsen begynder at løbe, så ved du, at forkølelsen er ved at hale ind på dig. Men i modsætning til, hvad mange tror, kan du faktisk både forebygge og behandle forkølelse med Echinaforce, som er baseret på udtræk af friskhøstet Echinacea purpurea. På den måde kan du undgå at blive sengeliggende med forkølelse, undgå tabte arbejdsdage og bevare følelsen af velvære i kroppen. A.Vogels Echinaforce er nemlig et naturlægemiddel til behandling og lindring af lettere forkølelsessymptomer.

Echinaforce støtter immunforsvaret og øger kroppens modstandskraft over for forkølelse

Echinaforce er lavet på udtræk fra blomsten Echinacea purpurea, som på dansk er kendt under navnet rød solhat, hvis aktive stoffer har en positiv indvirkning på vores immunforsvar, og som derfor også øger kroppens evne til at modstå forkølelser, så du med Echinaforce minimerer risikoen for at blive forkølet og hurtigere slipper ud af den drænende tilstand, hvis du er blevet ramt.

Echinaforce – dit værn mod forkølelse til hverdag og til vinter

Forkølelse kan ramme os hele året rundt. For selvom forkølelser er hyppigere i den kolde årstid, rammer forkølelse ofte, når vi allermindst venter det. Derfor er det altid en god ide at have Echinaforce i dit medicinskab, så du kan sætte ind, så snart du mærker de første tegn på, at en forkølelse er under opsejling, eller når du kan mærke, at immunforsvaret har brug for en ekstra håndsrækning. Echinaforce er nemlig et naturlægemiddel til lindring af lette forkølelsessymptomer, fx når du er træt, belastet, eller når du er under pres.

Echinacea purpurea – dit immunforsvars yndlingsblomst

Echinaforce indeholder udtræk af rødder, blade og blomster fra planten Echinacea purpurea. Echinacea er en blomstrende urt, der vokser i både private haver og i naturen. Planten har i mange år været anvendt i naturlægemidler og kosttilskud grundet dens aktive stoffer, der bidrager til at vedligeholde et sundt immunforsvar. Echinaforce hører til blandt A.Vogels Echinaceaprodukter, der produceres i Schweiz, men anvendes i hele verden. Echinaceaplanten er en del af A.Vogels fundament, og derfor dyrkes planten ud fra økologiske standarder af udvalgte landmænd, der sørger for at værne om planten både op til og efter høsten. Echinaceaplanten og dens rødder behandles straks efter høsten for at sikre, at de aktive stoffer bevares på bedste vis i det endelige produkt.

Echinaforce øger modstandskraften overfor forkølelse, da Echinacea er rig på de aktive plantestoffer alkylamider, cikoriesyre og bioflavonoider, som kan måles i blodet allerede 15 minutter efter indtagelse. Niveauet af alkylamider, som spiller en vigtig rolle for immunforsvaret, er 3 gange så højt, når tinkturen fremstilles på friske planter i stedet for tørrede. Netop derfor placeres Echinaforce i en liga for sig i forhold til dråber af tørrede planter.

Anvendelse

Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højest 8 uger.
Børn under 12 år: Kun efter aftale med egen læge.

Husk at læse indlægssedlen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter