Helsekosten
menu menu menu menu menu menu menu
Tilmeld nyhedsbrev
Navn
E-mail
 
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!

EPA-GLA + fiskegelatine 120 kap
[16611]
 229,00 DKK
EPA-GLA + fiskegelatine 120 kap
EPA-GLA + fiskegelatine 120 kap

120 kap.

Kosttilskud med flerumættede fedtsyrer.

Meget mere end fiskeolie! Omega 3-6-7-9 fedtsyrer i kapsler af fiskegelatine

Certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea. Dermed kan Biosym garantere, at fiskeolien stammer fra bæredygtigt fiskeri og kan spores hele vejen tilbage til den enkelte fiskerbåd.

EPA-GLA+ er et særligt kombinationspræparat med et unikt indhold af Omega 3-6-9 fedtsyrer. Omega-3 og -6 fedtsyrerne er essentielle og skal tilføres kroppen på samme måde som f.eks. vitaminer, da kroppen ikke selv kan danne disse livsvigtige byggesten.

Med EPA-GLA+ får man Omega-3 fedtsyrerne i deres højeste form, dvs. i den længste og mest umættede form - også kaldet EPA og DHA. Det er i form af EPA og DHA, at Omega-3 fedtsyrerne virker i kroppen. De indgår i alle kroppens cellemembraner, hvor de har stor betydning for cellernes funktion. Indtager man kortere, mindre umættede Omega-3 fedtsyrer, f.eks. i form af hørfrøolie, skal disse fedtsyrer først omdannes i kroppen til de lange, superumættede EPA og DHA, før de har en gavnlig effekt. Denne omdannelse er afhængig af mange forskellige faktorer, og man ved bl.a., at kroppens evne til at udføre omdannelsen falder med alderen.

Udover fiskeolie indeholder EPA-GLA+ også lægehjulkroneolie og flydende lecithin udvundet af naturlig soyaolie. Dermed får man også de sunde Omega-6 og -9 fedtsyrer samt fosfolipider.

Sammensætningen er altid justeret i overensstemmelse med den nyeste viden om dagsbehovet for fiskeolie og andre gavnlige fedtsyrer.

Fiskeolien i EPA-GLA+ er certificeret, og forbrugeren er derfor garanteret en olie, som stammer fra bæredygtigt fiskeri og produktionsmetoder, som kan spores hele vejen tilbage til den enkelte fiskebåd. Bæredygtighed indebærer bl.a., at fiskeriet ikke stammer fra overfiskede bestande, og at fiskeriet ikke påvirker havbunden.

Gavnlige effekter:
EPA-GLA+ indeholder

  • fedtsyrer, som har en gavnlig indflydelse på blodets fedtstofbalance 
  • fedtsyrer, som er gavnlige for huden
  • fosfolipider, som spiller en vigtig rolle i fordøjelsen og optagelsen af fedtsyrer

EPA-GLA+ indeholder som nævnt de lange superumættede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, som vi normalt kun får fra fisk. Disse fedtsyrer har en gavnlig indflydelse på blodets fedtstofbalance, og det hænger sammen med, at fedtsyrerne mindsker leverens udskillelse til blodbanen af både fedtstoffer (triglycerid) og VLDL (fedtstoffernes "transportør" ud til kroppens fedtvæv).

En anden bestanddel af EPA-GLA+ er den essentielle fedtsyre gamma-linolensyre (GLA). GLA er en sund Omega-6 fedtsyre, som er gavnlig for huden. Fedtsyren indgår aktivt i hudens fedtsyremolekyler - de såkaldte ceramider - og modvirker udtørring af huden.

Lecithin indgår også i EPA-GLA+, og dermed får kroppen tilført fosfolipider. Fosfolipider er en vigtig bestanddel af alle cellemembraner, nerve- og hjerneceller og er af stor betydning for optagelse, transport og fordeling af fedtstoffer i kroppen.

Desuden har lecithin en stabiliserende effekt på fedtsyrerne og modvirker derved oxidation (harskning). Dette er bl.a. en del af forklaringen på, at EPA-GLA+ har usædvanligt flotte peroxidtal: Analyser af forskellige prøver af EPA-GLA+, som havde været opbevaret ved stuetemperatur fra 9-40 måneder, viser peroxidtal fra 0,4 -1,5, og en olie regnes først for begyndende harsk ved et peroxidtal på 20.

Sikkerhed og kvalitet:
EPA-GLA+ er lig med sikkerhed og kvalitet! For at forhindre iltning - og deraf følgende harskning - under produktionsprocessen fremstilles EPA-GLA+ i en beskyttende atmosfære, hvorved kontakt med atmosfærens ilt undgås, og oxidation dermed forhindres.
I henhold til kravene i gældende lovgivning bliver alle aktive olier kontrolleret for tungmetaller, pesticider mm. Vi tester hvert enkelt batch, så man er sikret et kvalitetspræparat med de rene, sunde fedtsyrer fra 3 værdifulde olier - i én kapsel.

Opbevaring/anvendelse:
Opbevares tørt og ikke for varmt. Opbevares utilgængeligt for børn.

Oprindelsesland/hjemsted:
Danmark

Deklaration/Ingredienser:
2400 mg fiskeolie, 1400 mg lecithin, 1200 mg lægehjulkroneolie (Borago officinalis), Fiskeolie , Soyalecithin (fra GMO-fri soyaolie), lægehjulkroneolie, fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel: glycerol

Dosering:
4 kapsler dagligt

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Vælg antal:

Anmeldelser
Kunder der har købt dette produkt, har også købt

Ginkgo 2200 mg
Chlorella - Den grønne perle
Chlorella - Den grønne perle
Deo Crystal spray DO2
Deo Crystal spray DO2
AVIVIR Aloe Vera Gel Repair98%
AVIVIR Aloe Vera Gel Repair98%
Bioforce Creme
Bioforce Creme
Physio-JHP olie 950 mg, gr
Physio-JHP olie 950 mg, gr
  Se Indkøbskurv mere
..er tom!
Kurvens Indhold
Hurtig Søg

Indtast stikord her - eller gå til:
Avanceret Søg
Brands
Top sælgere
01.Vitex 400 mg
02.Alpaca Uldsokker
03.Agar-Agar pulver
Valuta
Online info
Lige nu er der: 
4128 varer
2 gæster og
14 medlemmer
på besøg.
Se alle produkter
Søndergade 5, DK-9900 Frederikshavn, Tlf.: +45 9842 1688, Fax: +45 9842 1088, E-mail: info@helsekosten.dk
Produkter Produkter