Gastro Gel
[9130]

Gastro Gel

  •  105,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

  • 60 TYGGETABLETTER
  • DANNER NATURLIGT SKUMLÅG ØVERST I MAVEN
  • INDEHOLDER FRUGTFIBRE

FOR MEGET MAD, KAFFE ELLER ALKOHOL
Gastro Gel™ tyggetabletter er baseret på naturlige fibre fra citrusfrugt. Fibrene danner et skumlåg, når de kommer i kontakt med maveindholdet. Desuden indeholder tabletterne pebermynte, der bidrager til mindre luftdannelse.

INDHOLD PR. TABLET   1 tablet
Dolomitkalk 400 mg
Pektin 200 mg
Pebermynte 6 mg

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
1-2 tyggetabletter ca. 30 minutter efter et måltid eller efter behov. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Sødestof: Sorbitol (E420), Dolomittkalk, pektin, overfladebehandlingsmiddel: magnesiumstearat (E470b), granuleringsmiddel: kollidon (E1201), Pebermynte, silicium dioxid (E551). Indeholder sorbitol som kan virke afførende ved overdreven brug.

Kalk (Kalciumkarbonat)
Dolomitkalk er et stenformet mineral af høj renhed. Mineralet er helt hvidt og har en kornet struktur, når det findes i stenbrud. Dolomitkalken, der bliver brugt i Gastro Gel, kommer fra Fauske i Nordnorge.

Pebermynte (Mentha x Piperita L.)
Planten har en letgenkendelig firkantet stængel, og den bliver 40-80 cm. høj med mange forgreninger på toppen. Det er en olie af pebermynte, der bliver brugt i Gastro Gel.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter