Genacol
[4590]

Genacol

  •  349,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

90 kap.

400 mg af 100% rent hydrolyseret kollagen af farmaceutisk renhed, dere opfylder EUs specifikationer. Kollagenet er fremstillet gennem en unik og patenteret proces kaldt AMINOLOCK Sequence Technology, for at sikre en høj optagelighed.
Kapslen består af gelatine.

Kollagen – kroppens lim og struktur

Kollagen finnes i alle flercellede organismer; det er det proteinmolekyle med en fiberagtig struktur, som udgør de hvide fibre (kollagenfibre) og som eksempelvis findes i led, muskler, hår, hud og negle.
- 75 % af kroppens strukturelle proteinvægt udgøres af kollagen
- 75 % af huden består af kollagen
- 30 % af hele kroppen (i vægt) udgøres af kollagen

Hvor kommer kollagenet fra?
Kollagen findes kun i dyreriget, aldrig i planteriget. Kollagenet, som bliver til Genacol, kommer fra hornlaget fra økologisk kvæg i Tyskland. Der ”høstes” og pulveriseres det før det sendes til producenten i Canada, hvor hele rensnings-, forædlings- og kapslingsprocessen finder sted. Fra Canada eksporteres Genacol til over 30 lande.

Hvad kan Genacol gøre for mig?
I Danmark er det af lovgivningsmæssige grunde ikke tilladt at anprise (fremhæve produktets fortræffeligheder) eller at tale om kosmetiske eller sundhedsrelaterede effekter i forhold til et kosttilskud som Genacol.

Vejledning til brug af Genacol
- Sådan får du mest mulig gavn af Genacol
Følgende anbefalinger er baseret på vores ERFARING fra hundredvis af kunder, som har fortalt os om deres oplevelser; det er ikke et udtryk for systematiske kliniske afprøvninger.

- Tag dit Genacol om aftenen inden sengetid med lidt vand. Og helst uden at spise mad timen inden.

- Drik mindst 1-1½ liter vand i løbet af dagen. Kollagen er et meget ”tørt” stof at indtage og mange oplever en fordel ved at indtage rigeligt med vand om dagen.

- Standarddosis er 3 kapsler hver aften.
Men nogle foretrækker at starte med en højere dosis f.eks. 3 kapsler morgen (ikke til måltid) og 3 kapsler aften (ikke til måltid) for at kick-starte forløbet. Personer med følsom mave kan vælge at starte med 1 kapsel første uge, 2 kapsler anden uge, og derefter standarddosis. Når man har taget Genacol i nogle måneder så kan man prøve at trappe ned til en kontinuerlig vedligeholdelsesdosis på 1-2 kapsler hver aften.

- Genacol bør tages i 3-6 måneder, før man sikkert kan vurdere produktet. Det sker at brugere kan føle forskel efter nogle uger, men hovedreglen er, at Genacol skal tages med normal dosis i 3-4 måneder før det kan vurderes. I nogle tilfælde helt op til 6 måneder. Du kan derfor ikke konkludere noget ved kun at tage 1 dåse i en måned – dette er det vigtigt at huske på.  

- Kroppens syre-base balance er en anden vigtig faktor.
Vi foreslår at du køber et basedannende middel i din helsekost-butik. Som alternativ kan du f.eks. tage ½ tsk. bikarbonat i lidt vand hver morgen, eller drikke en kop te eller vand med en hel presset citron i. Citronsaft er en syre, men virker basedannende i kroppen efter indtagelse.

Varedeklaration: En kapsel indeholder 400 mg af 100 % rent hydrolyseret kollagen af farmaceutisk renhed, som opfylder EUs specifikationer. Kollagenet er fremstillet gennem en unik og patenteret proces kaldt AMINOLOCK® Sequence Technology, for at sikre en høj optagelighed. Kapslen består af gelatine.
Dosering: 3 kapsler før sengetid
Leverandør: Genacol Scandinavia

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter