Lactiplus 120 kps.
[bf47121]

Lactiplus 120 kps.

  •  309,95 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

120 kps.

LactiPlus Mave – levende mælkesyrebakterier tilsat calcium, selen og c-vitamin

LactiPlus Mave er et kosttilskud med levende mælkesyrebakterier, der desuden er tilsat calcium, selen og c-vitamin, der er til gavn for både maven og immunforsvaret. *Calcium bidrager nemlig til fordøjelsesenzymernes normale funktion samtidig med, at c-vitamin og selen understøtter immunforsvarets normale funktion.

LactiPlus Mave indeholder 5 milliarder mælkesyrebakterier fra 6 forskellige stammer, alle fra det anerkendte institut Rosell. De forskellige tarmafsnit har forskelligt miljø, og LactiPlus-stammerne er afstemte efter disse forskellige miljøer. LactiPlus Mave aktiveres først ved kropstemperatur og kan derfor opbevares uden for køleskab, så du fx kan tage dem med på ferie.

LactiPlus mave kan opbevares ved sturetemperatur og fremstilles ved hjælp af den patenterede beskyttelsesteknologi Bio-suport, som sikrer mælkesyrebakteriernes overlevelse gennem mave-tarmkanalen.

Dosering

2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

 

LactiPlus er en serie tilskud af mælkesyrebakterier med patenterede bakteriestammer fra institut Rosell-Lallemand. Den unikke mikrokapsulering gør LactiPlus nem og bekvem at tage med sig.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter