Melissa Dream 120 tab
[1750]

Melissa Dream 120 tab

  •  435,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

120 tab.

  • ROLIG SØVN
  • CITRONMELISSE BIDRAGER TIL EN NORMAL ROLIG SØVN

ROLIG SØVN OG PSYKOLOGISKE FUNKTIONER
En god og rolig søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning, og følelsen af at vågne op frisk og udhvilet. Melissa Dream™ tabletten er baseret på et kombinationsekstrakt af citronmelisse, kamille og grøn te plus B-vitaminer og magnesium. Citronmelisse bidrager til en normal og rolig søvn. B-vitaminer og magnesium bidrager til normal funktion af nervesystemet. B-vitaminerne: thiamin, niacin og B6 samt magnesium bidrager desuden til normale psykologiske funktioner, så som koncentration, indlæring, hukommelse og ræsonnement.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
2 tabletter tages ca. en time før sengetid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, di-calciumfosfat), citron melisse (Melissa officinalis L.), mineral (magnesiumoxid), kamille (Matricara chamomilla L.), vand, grøn te (Camelliae sinensis L.), konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose, vitaminer (nikotinamid, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, cyanocobalamin, tiaminmononitrat), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Citronmelisse (Melissa officinalis L.)
Melissa Dream er fremstillet af udvalgte citronmelissablade og kamille blomster, som er plukket, tørret og ekstraheret, således at de ønskeværdige plantestoffer bevares. Dette giver garanti for høj kvalitet.

Kamille (Matricaria chamomilla L.)
Kamille er en 1-årig urt, der kan blive 20-40 cm. Kamille forekommer vildtvoksende, men dyrkes også kommercielt. Planten stammer oprindeligt fra Sydeuropa og Asien, men blev siden indført i Mellem- og Nordeuropa.

Grøn te (Camelliae sinensis L.)
Den grønne te kommer fra Kina og Japan og er lavet af de samme blade som den sorte te, og har kun været gennem meget lidt behandling i forbindelse med fremstillingen. Grøn te er kendt for sit høje indhold af b-vitaminer.

NÆRINGSSTOFINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS   2 tabl.  % ADT*
Citronmelisse (Melissa officinalis L.), 600 mg -
  ekstrakt svarende 10:1    
Kamille ekstrakt (Matricaria chamomilla L.) 200 mg -
  ekstrakt svarende til 5:1     
Grøn te (Camelliae sinensis L.), ekstrakt 132 mg -
Thiamin (Vitamin B1) 0,9 mg 82
Riboflavin (Vitamin B2) 1,1 mg 79
Niacin 12 mg 75
Vitamin B6 1,3 mg 93
Vitamin B12 1 mcg 40
Magnesium 200 mg 53

*ADT = Anbefalet daglig tilførsel
/ - = næringsstoffernes betydning er uvis

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt
Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter