Mulberry
[1762]

Mulberry

  •  429,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

120 tab.

  • BLODSUKKER OG KALORIESTOFSKIFTE
  • INDEHOLDER BLADE FRA HVID MORBÆR OG KROM
  • KROM HJÆLPER MED AT BEVARE ET NORMALT BLODSUKKER SAMT ET NORMALT PROTEIN-, FEDT- OG KULHYDRATSTOFSKIFTE

BLODSUKKER OG STOFSKIFTE
Normale blodsukkerniveauer og en velfungerende normal kalorieforbrænding er grundlæggende faktorer for kroppens funktioner og dit gode helbred på sigt. Mulberry er en tablet baseret på et standardiseret ekstrakt af det hvide morbærtræs blade samt næringsstoffet krompicolinat. Blade fra hvid morbær og krom hjælper med at bevare et normalt blodsukker og krom hjælper desuden med at bevare et normalt protein, fedt og kulhydratstofskifte.

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS   3 tabl.   * % ADT 
Morbær ekstrakt (Morus alba L.),  1200 mg
  standardiseret til 1% DNJ    
Krom 20 mcg 50

*ADT = Anbefalet daglig tilførsel
/ - = Næringsstoffernes betydning uvis


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
1 tablet 3 gange dagligt med et glas vand. De første 10 dage tages 2 tabletter 3 gange dagligt. Tabletterne tages 15 min. før måltiderne. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dikalciumfosfat), morbærekstrakt (Morus alba L), vand, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), overfladebehandlingmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), mineral (krom (III) klorid).

Morbær (Morus alba L.)
Mulberry fremstilles ved omhyggelig udvælgelse af topbladene på de hvide morbærtræer. Bladene tørres og ekstraheres, således at de ønskværdige plantestoffer bevares.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter