Oil of life Kæmpenatlysolie 1000 mg
[25067]

Oil of life Kæmpenatlysolie 1000 mg

  •  160,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

90 kap

Kosttilskud.

Varebeskrivelse:

Livets Olie Kæmpenatlys er 100 % ren, koldpresset kæmpenatlysolie. Den er en rig kilde for GLA (gamma-linolensyre) - en fedtsyre, som er nødvendig. Sammensætningen kan variere, afhængigt af klimatiske forhold og dyrkning af planter:
Linolsyre (72 %), gamma-linolensyre - 10% Oliesyre - 10%, palmitinsyre 7,5 %, stearinsyre - op til 3 %, alfa-linolensyre syre - 0,1 % eicosensyre, - op til 0,2 %.

Kæmpenatlys (Oenothera biennis) er en nordamerikansk, to-årig plante. Den kom til Europa i det syttende århundrede, indført i 1612 fra staten Virginia af Caspar Bauhinia, en botaniker fra Schweiz. De hjembragte plantede frø såede Bauhinia i Italien i byen Padova. I det nittende århundrede er kæmpenatlysolie betragtet som et eksotisk kosttilskud. Dens unge blade og skrællede rødder bruges i salater, tilføjes supper og bouillon. I løbet af de ødelæggende krige brugte mennesker ristede, knuste rødder af kæmpenatlysolie i stedet for kaffe, og bladene som er rig på garvesyre, blev brugt i stedet for te. Intensive undersøgelser af kæmpenatlysolie frø startede for ikke så længe siden, i slutningen af sidste århundrede, hvor videnskaben blev kendt med den biologiske rolle af umættede fedtsyrer for menneskers sundhed.

Indhold pr. kapsel:
Kæmpenatlysolie - 1000 mg
- heraf gammalinolensyre (GLA) - 90 mg

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 6 år:1-3 kapsler daglig.

Opbevaring:

Stuetemperatur og ikke i direkte sollys.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt
Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter