Omni Q10 30 mg
[16623]

Omni Q10 30 mg

  •  248,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

150 kap.

Kosttilskud med coenzym Q10

30 mg Coenzym Q10 pr. kapsel. Dispenseret i flydende lecithin.
I lysbeskyttende kapsel af fiskegelatine.


OmniQ10 30 mg:
medvirker til dannelsen af energi i kroppens celler og er en vigtig antioxidant
som er opløst i soyalecithin fra naturlig soyaolie - der sikrer høj optagelighed

Coenzym Q10 spiller en vigtig rolle for dannelsen af energi i kroppens celler og har dermed en fundamental betydning for alle menneskelige væv og organers funktion og sundhed. Q10 findes i høje koncentrationer i organer og væv med et højt energiforbrug, dvs. specielt i musklerne. Netop derfor er hjertet det organ i kroppen, som har det højeste indhold af Q10.

I hver enkelt af alle kroppens celler er der små kraftværker - de såkaldte mitokondrier. Det er her, vi danner energi ud fra næringsstofferne i vores kost, dvs. proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. Energien er dog først brugbar for kroppen, når den ved hjælp af Q10 er blevet overført til molekylet ATP. ATP er cellernes brændstof og således nødvendig for alle kroppens funktioner. Q10 er dermed en forudsætning for, at kroppen kan udnytte energien fra vores kost.

En vigtig antioxidant:
Udover at medvirke til energiproduktion er Q10 en vigtig fedtopløselig antioxidant. I denne funktion beskytter Q10 mod fedtoxidation og skadelige frie radikaler, der er med til at forårsage aldring af kroppen.

Frie radikaler er særdeles aggressive molekyler, som dannes under kroppens normale forbrændingsprocesser, og når vi udsættes for f.eks. sollys, cigaretrøg, luftforurening og hård fysisk aktivitet. For at neutralisere de frie radikaler har vi brug for et stærkt antioxidativt forsvar, og her indgår Q10.

Behov for Q10:
Q10 forekommer naturligt i kroppen, da kroppen selv kan danne Q10. Men denne evne aftager med alderen, hvilket muligvis er en medvirkende faktor i selve aldringsprocessen. Der kan derfor være god grund til at overveje tilførsel af Q10 gennem kosttilskud med stigende alder.

Uanset årsag vil Q10-mangel først og fremmest gå ud over de væv, som har en høj forbrænding, dvs. hjerte, muskler, immunsystem, mavens slimhinder og tandkød.

Q10 findes bl.a. i kød og fisk. Man anslår, at dagsindtaget af Q10 fra kosten ligger i størrelsesordenen 3-5 mg.

Opbevaring/anvendelse:
Opbevares tørt og ikke for varmt. Opbevares utilgængeligt for børn.

Oprindelsesland/hjemsted:
Danmark

Allergener:
Soja

Deklaration/Ingredienser:
Coenzym Q10 30 mg, Soyalecithin 400 mg, Heraf: Fosfolipider 240 mg, Forfatidylcholin 38 mg, Fosfatidylinositol 21 mg, soyalecithin, ubidecarenon (coenzym Q10), Kapsel: Fiskegelatine, Soyaolie, Fugtighedsbevarende middel: Glycerol , Farvestof (Lysbeskyttelse): Titandioxid, chlorophyllin-kobber-kompleks

Dosering:
1 kapsel

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter