OmniKrill 120 kap
[16617]

OmniKrill 120 kap

  •  409,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

120 Kapsler

Kosttilskud med flerumættede fedtsyrer.

Krill-olie er en god, naturlig kilde til Omega-3-fosfolipider, som hurtigt optages i kroppen. Udvundet af lyskrebs fra Antarktis.
Årets helsekostprodukt i 2011

OmniKrill kåret til Årets produkt 2011 OmniKrill - Omega-3 direkte til dine celler, indeholder krill-olie af aller bedste kvalitet.

Olien stammer fra havet omkring Antarktis, som er verdens reneste farvande, hvor krill, også kaldet lyskrebs, lever i store kolonier. Olien tilfører kroppen de sunde Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA i en ny form – nemlig som Omega-3 fosfolipider, da disse er sammensat af Omega-3 fedtsyrer og fosfolipider.

OmniKrill er det første præparat i Danmark med denne nye generation af Omega-3 fedtsyrer. Olien er den ægte, originale NKO krill-olie, der optages bedst af alle krill-olier, og som fra naturens hånd bærer denne helt nye type Omega-3 i sig samt antioxidanter. EPA og DHA er essentielle fedtsyrer forstået på den måde, at de skal tilføres kroppen på samme måde som f.eks. vitaminer, da kroppen ikke selv kan danne disse livsvigtige byggesten.

Olien i OmniKrill serveres i en kapsel fremstillet af fisk, da denne “naturlige” indpakning er det optimale valg til et præparat af marin oprindelse. Smager ikke af fisk og giver ikke “opstød”.

Den fantastiske krill:
Det gavnlige indhold i krill-olie hænger bl.a. sammen med, at krill’en har en helt særlig fedtsyresammensætning. Den har i sig en meget høj koncentration af langkædede Omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA) i form af Omega-3 fosfolipider, og denne fedtsyresammensætning er baggrunden for krill’ens fantastiske evne til at overleve i de barske, antarktiske farvande. Omega-3 fosfolipiderne gør nemlig krill’ens celler meget smidige, selv ved de iskolde temperaturer i det antarktiske vand, og denne smidighed er nødvendig for alle celler for at kunne fungere optimalt – også menneskers.

Smidigheden af vores celler afspejles i høj grad af, hvilke fedtsyrer vi får gennem vores kost. Krill’en lever udelukkende af alger, som har et højt indhold af umættede Omega-3 fedtsyrer, og derfor er krill’ens celler i stand til at forblive smidige, også i det antarktiske ishav. Denne gavnlige virkning af Omega-3 på krill’ens celler kan mennesker få del i ved at indtage krill-olie. Menneskets celler består i høj grad af fosfolipider, og det er netop på celleniveau, at fedtsyrerne har deres virkning.

Hjertet:
De langkædede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA bidrager til, at hjertet fungerer normalt. Studier blandt raske mennesker har vist, at denne gavnlige effekt på hjertet afhænger af dosis. Op til en øvre grænse på 250 mg EPA og DHA pr. dag ses der en stigende effekt ved stigende dosis. For doser over 250 mg EPA og DHA er der således ikke fundet nogen nævneværdig yderligere gavnlig effekt på hjertet. En dagsdosis på to kapsler OmniKrill indeholder ca. 190 mg EPA og DHA, hvilket sandsynligvis svarer til mindst 250 mg EPA og DHA fra almindelig fiskeolie pga. den højere optagelighed. Se senere afsnit.

Original krill-olie:
OmniKrill indeholder den originale NKO (Neptune Krill Oil), der på flere punkter skiller sig ud i forhold til andre præparater med krill-olie:

  • er udvundet ved en meget skånsom, patenteret proces, der sikrer et højt indhold af aktive stoffer.
  • studier indikerer, at den optages bedre end andre præparater med krill-olie.
  • har det højeste indhold af antioxidanten Astaxanthin – op til 10-25 gange højere end andre krill-olier.
  • har været testet i en række veldesignede kliniske studier på mennesker, som bekræfter en gavnlig virkning og høj optagelighed.

Den røde olie – naturligt stabil

Det er stoffet Astaxanthin (antioxidant), der giver krill-olien den karakteristiske røde farve, som vi også kender fra mange fisk og skaldyr såsom laks, rejer og hummer. Astaxanthin fra krill er dog helt unik, fordi den naturligt findes i en 100 % esterificeret form, som gør, at den optages direkte i kroppen. Astaxanthin er i familie med det rødlige beta-caroten, der findes i gulerødder, og lycopen, der findes i tomater.

Krill-olien i OmniKrill udvindes ved en særlig, patenteret proces, som er meget skånsom og bevirker, at denne krill-olie har et langt højere indhold af f.eks. Astaxanthin end andre krill-olier. To kapsler OmniKrill indeholder således omkring 1000 μg Astaxantin. Almindelig fiskeolie tilsættes normalt antioxidanter, f.eks. i form af E-vitamin, for at undgå harskning, men dette er ikke nødvendigt i krill-olie. Astaxanthin er en naturlig antioxidant, der gør olien stabil og beskytter mod harskning.

Krill-olie i forhold til fiskeolie:
Krill-olie adskiller sig fra almindelig fiskeolie på især to områder. Først og fremmest er en stor del af Omega-3 fedtsyrerne i krill-olie bundet til fosfolipider, hvor almindelig fiskeolie indeholder Omega-3 fedtsyrer bundet til triglycerider.

Den nyeste forskning i Omega-3 har vist en særlig gavnlig effekt, når det indtages i form af krill-oliens Omega-3 fosfolipider. Gevinsten ved Omega-3 fosfolipider er, at de er vandopløselige, og derfor kan kroppen optage dem direkte fra tarmen og udnytte dem langt bedre og hurtigere end Omega-3 triglycerider. Omega-3 bundet i triglycerider – som i almindelig fiskeolie – er fedtopløselige, og derfor er optagelsen langt mere kompliceret og afhængig af enzymer i maven og tarmen. Studier bekræfter, at krill-olien i OmniKrill optages op til 50 % bedre end almindelig fiskeolie.

Desuden er det i form af Omega-3 fosfolipider, at Omega-3 (EPA og DHA) har den bedste effekt i kroppen. Det hænger sammen med, at fosfolipider er en væsentlig bestanddel af kroppens celler, og tilførslen af krill-oliens Omega-3 fosfolipider er på den baggrund gavnlig for vedligeholdelsen af kroppens mange celler.

Den anden store forskel mellem krill-olie og fiskeolie er indholdet af naturlige antioxidanter. Krill-olie har som nævnt, i modsætning til fiskeolie, et naturligt højt indhold af antioxidanter, der beskytter olien mod iltning og harskning. Dette indhold betyder også, at krill-olie har en antioxidativ effekt, der er 47 gange større end almindelig fiskeolie. Det er især takket være indholdet af antioxidanten Astaxanthin.

Bæredygtighed:
Krill er en vigtig bestanddel af det antarktiske økosystem. En krill vejer op til to gram og kan blive mellem fem og ti år gammel. De antarktiske krill vejer samlet set omkring 400 millioner tons og er dermed det mest udbredte dyr i verden målt efter vægt.

Den internationale organisation Convention on the Conservation of Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR) overvåger fangsten af krill for at sikre, at der opretholdes en bæredygtig bestand af de antarktiske Krill. Organisationens overvågning sikrer, at kun en forsvindende lille andel af bestanden benyttes til fremstilling af krill-olie, samt at de dyr som lever af krill ikke berøres af fiskeriet. Man kan læse mere om organisationen på www.ccamlr.org.

Kostråd fra fødevarestyrelsen:
EPA og DHA er som nævnt essentielle fedtsyrer, der skal tilføres kroppen, da kroppen ikke selv kan danne disse livsvigtige byggesten. Måden, man via kosten kan få tilstrækkeligt Omega-3 på, er ved at spise fisk, da de langkædede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA kun findes i fiskeprodukter. Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser fisk 2 gange om ugen til dit hovedmåltid eller en gang om ugen til dit hovedmåltid og næsten hver dag som pålæg. Variér gerne mellem fede fisk, f.eks. laks, sild og makrel, og magre fisk, f.eks. torsk, tun og rødspætte. I løbet af en uge skal man have 200-300 g fisk.

Krill-olie udgør et godt supplement til dit daglige eller ugentlige indtag af fisk.

Opbevaring/anvendelse:
Opbevares tørt og ikke for varmt. Opbevares utilgængeligt for børn.

Oprindelsesland/hjemsted:
Danmark

Deklaration/Ingredienser:
100% Neptune Krill-olie: fedtekstrakt fra krebsdyret antarktisk lyskrebs (Euphausia superba), Kapsel:, fiskegelatine, vand, fugtighedsbevarende middel: glycerol, Sorbitol

Dosering:
1-2 kapsler

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter