Red Oil omega-3 krill olie
[9134]

Red Oil omega-3 krill olie

  •  263,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

60 kap.

  • HJERTE OG HJERNE**
  • 100% REN OMEGA 3 KRILL OLIE, SOM LETOPTAGELIGE FOSFOLIPID
  • KOMPLET SMAG OG LUGTFRI KAPSEL
  • KUN ÉN KRAFTFULD KAPSEL OM DAGEN

HJERTE OG HJERNE
Red Oil™ er en rig kilde til EPA og DHA, der bidrager til en normal hjertefunktion*. Det høje indhold af DHA bidrager til en normal hjernefunktion og et normalt syn**. I modsætning til omega 3 fra fiskeolie, er krill omega 3 bundet i en fosforlipid form. Omega 3 i denne form inkorporeres mere effektivt i kroppens cellemembraner end triglycerider fra fiskeolie. Krill olien indeholder fra naturens side antioxidanten astaxanthin. Den modvirker harskning af olien og holder den frisk længere, samtidig med at den giver olien dens karakteristiske naturlige røde farve. Red Oil kapslen er fremstillet med en ny indkapslingsteknologi, der gør den total lugtfri. Red Oil's vandopløslige form betyder desuden, at olien hurtigt opløses i maven, så den velkendte ”fiskebøvs“ undgås. Red Oil kapslen er lille, rød og kraftfuld.

* Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag af 250 mg EPA og DHA.
** Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag af 250 mg DHA. Dette produkt kommer fra et fiskeri, der er blevet uafhængigt certificeret efter MSC's standard for effektivt forvaltet og bæredygtigt fiskeri. www.msc.org/dk (Legosan AB).

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS   1 kapsel   2 kapsler
Krill olie, heraf: 500 mg 1000 mg
   Fosfolipider 225 mg 450 mg
Omega 3 fedtsyrer, heraf 110 mg 220 mg

EPA 

60 mg 120 mg
DHA  28 mg 56 mg
Astaxanthin (Antioxidant)  25 mcg 50 mcg

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
1 kapsel dagligt sammen med væske. 2 kapsler dagligt med væske, hvis du kun sjældent spiser fisk. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 1 år. Red Oil bør ikke tages hvis du er allergisk overfor skaldyr. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde.

INGREDIENSER
Krill olie (Euphausia superba, Dana), gelatine, konsistensmiddel (glycerol, sorbitol), vand, aroma (vanillie).

Krill (Euphausia superba, Dana)
Krill er rejelignende små krebsdyr, som er en vigtig del af zooplanktonet i havet. Krill er det norske ord for hvalføde. Krill til Red Oil fanges ved Antarktis, som er verdens reneste hav.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter