Sæbebær vaskenødder

Sæbebær vaskenødder

  •  150,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

50 gr.


Varebetegnelse:

Økologisk vaskemiddel.

Varebeskrivelse:

Disse bær kommer fra en naturlig, og selvsået frodige skov, der gør dem ekstra fyldt med saponin, som er Naturens egen sæbe. Sæben frigives i vand og er hyper-allergi venlig. Derfor er de så velegnet til tøjvask. Og så kan du meget let lave dine egne sæber til rengøring og personlig pleje. 
Dette økologiske vaskemiddel har gjort sit indtog i Europa og er fremstillet på bæredygtige principper - efter en vision om at løfte miljø og mennesker i ét produkt. That Red House sikrer de mennesker, som arbejder for dem via ordentlig løn, uddannelse i bæredygtig forretning, sundhedsforsikringer og miljøet ved at sikre dette skovområdes biodiversitet og at det forbliver økologisk. 
Emballagen er plastikfri og af ren, ubleget bomuld.
500 gr. rækker til 180+ vaske. 

Brugsanvisning og forholdsregler:

Til standard tøjvask: Fyld, svarende til 5 hele skaller, i medfølgende vaskepose. Placér posen i tøjet i vasketrumlen. Og skallerne fungerer som dit vaskemiddel. Vask 30-90°C: Ved 30-60°C kan skallerne genbruges op til 5 gange før udskiftning. Vask 60°C eller derover, kan skallerne genbruges 1 gang.
Jo højere temperaturer, jo mere sæbe trækkes ud. Skift skallerne ud, når de er tynde og blege. Pletter skal behandles på vanlig vis.

Opbevaring:

Tørt.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Navn
E-mail
 
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!

Produkter Produkter