Skin Care perfect tan
[1821]

Skin Care perfect tan

  •  583,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

180 tab.

  • FORBEREDER DIN HUD TIL SOLEN
  • MANDARIN, KAPERS, PEBER OG ANTIOXIDANTER
  • ZINK BIDRAGER TIL NORMAL HUDPIGMENTERING
  • VITAMIN C BESKYTTER MOD OXIDATIVT STRESS

FORBEREDELSE TIL SOLEN
Hudens solbrune farve er et samspil mellem solens stråler og hudens pigmentering indefra. Skin Care™ Perfect Tan er en enestående soltablet, der tilfører din hud næringsstoffer indefra og indeholder standardiserede plantemolekylære ekstrakter fra mandarin, pomelo og kapers. En supplerende skønhedsrutine, der påvirker hudens vitale funktioner i dermis – laget hvor de farvegivende pigmentproducerende celler findes.

Tabletten indeholder kobber, der bidrager til normal hudpigmentering ved at virke normaliserende på aktiveringen af den cellulære produktion af farvegivende UV beskyttende pigmenter. Desuden indeholder tabletten vitamin C, der støtter dannelsen af kollagen og hjælper med at beskytte hudens celler mod oxidativt stress – blandt andet nedbrydning af celler medvirkende til synlig aldring forsaget af solens skadelige UV-stråler. Perfect Tan erstatter ikke cremer og skal derfor altid anvendes sammen med en passende solfaktor. Tabletten er et supplement til den daglige skønhedspleje, da næringsstofferne når de dybe hudlag, hvor kosmetiske solcreme og sollotion ikke når ned.

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS   2 tabl   %ADT*
Mandarin ekstrakt (Citrus reticulata Blanco) 100 mg -
- 40 % hesperitin    
Mandarin olie (Citrus reticulata Blanco) 6 mg -
Pomelo ekstrakt (Citrus grandis L.) 200 mg -
- 40 % naringenin    

Kapers ekstrakt (Capparis spinosa L.) 

240 mg -
Sort peber (Piper nigrum L.)  40 mg -
40 % piperine    
Vitamin C  60 mg 75
Kobber  1 mg 100
*ADT = Anbefalet daglig tilførsel


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. For at opnå den mest optimale effekt, skal du begynde at tage tabletterne fire uger inden du går i solen, imens du er i solen og fortsætte endnu en måned efter soleksponering for at optimere din solbrune farve. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn/barn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat), kapers ekstrakt (Capparis spinosa L.), pomelo ekstrakt (Citrus grandis L.), mandarin ekstrakt (Citrus reticulata Bianco), vitamin (ascorbinsyre), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, talkum) sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.), konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), farvestoffer (rødbede, riboflavine), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), mandarin olie (Citrus reticulata Bianco), mineral (kobbersulfat).

Mandarin (Citrus reticulata Blanco)
Mandarin og pomelo ekstrakterne i denne tablet indeholder naringenin og hesperitin. Mandariner og pomelo plukkes, tørres og ekstraheres, så de ønskværdige plantestoffer bevares.

Pomelo (Citrus grandis L.)
Pomelo er den største citrusfrugt der findes, og frugten er rig på C-vitamin. Frugten er 10 – 30 cm i diameter, med sødt kød og tyk og svampet skal.

Kapers (Capparis spinosa L.)
Kapers er de uåbnede blomsterknopper fra kapersbusken. De plukkes pr. håndkraft fra maj til juli. Gerne hver dag, fordi knopperne udvikler sig hurtigt. Derefter sorteres de – de mindste anses for at være de fineste.

Sort peber (Piper nigrum L.)
Peber vokser i tropisk klima med meget regn og varme. Peberet stammer fra Kerala i Indien, hvor det spredes ved hjælp af mennesker mod nord til Assam og øst til Ceylon, Thailand, Malaysia og Indonesien og andre sydøstasiatiske lande.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter