Sunpati Serum-balm og Faceoil
[17639]

Sunpati Serum-balm og Faceoil

  •  298,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

50 ml.

 

Varebetegnelse: 

Sunpati Serum-balm og faceolie er en Ansigtsolie og serum med cremevirkning fra Apo-Pharm

Varebeskrivelse:

Sunpati Serum-balm & Faceoil er en anti-age, anti-acne og anti-stress ansigtsolie med serum- og cremevirkning. Virksom, mild, let-optagelig, super nem og drøj i brug.
Blot få dråber gør en øjeblikkelig og mærkbar forskel. Fugter, forynger og fornyer. Giver en smuk og smidig hud med klar og jævn hudtone og balance i sindet. For en fin og silkeblød hud i naturlig harmoni. Aktiverer nyt collagen, minimerer åbne porer, fine linjer, rødme, ar, og pigmentpletter. Holder porerne frie og rene og forebygger urenheder. Genopretter hudens naturligt beskyttende og selvrensende mekanismer.

Med 34 udvalgte plantekilder, ekstrakter og vitaminer for optimal virkning.
Da Sunpati Serum-balm & Faceoil virker helende og blødgørende kan den også med fordel anvendes mod strækmærker og eksem på kroppen og irriteret hovedbund.

Sunpati er tibetansk for "paradis". Det er også navnet på Himalayas vilde rhodendron: En blomst med særlige, opstrammende og styrkende egenskaber for hud og sind.

Brugsanvisning og anvendelse:

Fordel ca. fire-fem dråber på ren og gerne let fugtig hud i ansigtet. Fordeles også om øjne og gerne ned på den fine, tynde hud på halsen og foran på brystet. Sunpati Serum-balm & Faceoil er primært en plejende og regenererende ansigtsolie med serum- og cremevirknng, men kan med fordel også bruges andre steder på kroppen. Her virker Sunpati Serum-balm & Faceoil også beroligende og helende. Ved eksem i hårkant og hovedbund fordel da få dråber olie i hovedbunden (Helst uden at glaspipetten berører hovedbunden). Massér de plejende og helende olier ind med fingerspidserne og lad sidde til næste hårvask. fedter ikke håret. Omrystes før brug.

Opbevaring:

Opbevares ved almindelig stuetemperatur. Omrystes før brug. 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt
Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter