Super 3 Booster Beaute Pacifique
[17337]

Super 3 Booster Beaute Pacifique

  •  609,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

100 ml

SUPER3 BOOSTER
Ekstra stærkt virkende anti-age "Booster"
- nyt gennembrud til alle med uren hud
 

Cremen indeholder tre effektive A-vitamin typer, som gendanner tabt collagenstruktur i hele hudens tykkelse ved at stimulere produktionen af collagen og elastin. Hudens struktur forstærkes og bliver mindre transparent. Reparerer solens skadevirkninger og reducerer tydeligt rynker og strækmærker. Cremen er også
effektiv til pleje af tynd hud fx på håndryggen samt til tørre negle. Nedsætter hudens produktion af fedtstof og indeholder Propolis til behandling og forebyggelse af uren hud - også hos unge. Påføres i et meget tyndt lag på afrenset hud hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, anvendes cremen først, når rødmen er forsvundet. Anvendes derefter gradvist oftere efter behov. Velegnet som det næste skridt ved siden af Crème Métamorphique, hvis man ønsker et produkt, der er endnu stærkere virkende på grund af
det høje indhold af de tre effektive A-vitamin typer.

Særlige fordele:
• Markedets kraftigst virkende anti-age produkt
• Nedsætter hudens fedtstofproduktion og forebygger problemer med uren hud
• Indeholder Propolis, der bekæmper bumser og modvirker ardannelser.

100 ml.

Hovedingredienser:

3. Squalane
er en olie, der forekommer naturligt i huden og udgør en vigtig del af det lipide system. Den unge hud indeholder i forvejen en optimal mængde Squalane, men med alderen faldet niveauet drastisk. Den sol- og aldersskadede hud absorberer derfor Squalane særdeles godt, og penetrationsevnen er usædvanlig stor. Nanometriske dråber af Squalane fungerer som effektive ”transportører”
for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på Squalane i huden medfører alt for tidlig ældning som tørhed og manglende elasticitet. Tørre og aldersforandrede områder såsom, hænder, albuer, hæle etc.
bliver hurtigt utroligt bløde, når Squalane påføres i den rigtige formulering.
4-6. SEBUM-REGULERING er en blanding af ekstrakter der bevirker, at hudens produktion af fedtstof nedsættes ganske betydeligt. Dette bevirker, at selv store og vedvarende problemer med bumser og urenheder kan modvirkes.
23. Retinyl Palmitate er en særligt stabil type A-vitamin, som vi har formuleret ind i vores cremer så den forbliver meget aktiv - både under opbevaring samt, når den påføres huden. Indkapslet i nanometer-store dråber af Squalane kan A-vitaminen arbejde sig dybt ned i huden i mængder, der er tilstrækkelige til, at hudens celler stimuleres til at gendanne tabt collagenfiberstruktur. Derved formindskes rynker og fine linier, og strukturen i hele hudens tykkelse forynges væsentligt. I vores patenterede kombination med Squalane, der
fungerer som effektiv transportør gennem huden, har A-vitamin en helt unik og særdeles effektiv anti-age effekt. Ultralydstudier har vist anti-age effekter svarende til 10-20 års foryngelse.
24. Retinyl Accetate er ligesom Retinyl Palmitate en særligt stabil type A-vitamin,
der har stor effekt på huden. Retinyl Accetaten bevirker ligesom Retinyl Palmitaten, at hudens celler bliver i stand til at gendanne og reparere alders- og solskader. Når begge typer A-vitamin anvendes forstærkes effekten yderligere
25. Retinyl Propionate er en 3. meget stabil type A-vitamin, der har markedets hidtil kraftigste anti-age effekt, og den stabiliserer andre A-vitamin typer, så den samlede virkning forøges betydeligt.
32. Propolis Cera Water Extract (PWE) er naturens eget middel mod infektioner. Kendt som det honningbierne bruger i deres kuber - her anvendt i allergenfri, farmaceutisk ren kvalitet.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter