Torskelevertran m.appelsin Cod liver oil
[10020]

Torskelevertran m.appelsin Cod liver oil

  •  479,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

473 ml.

Kosttilskud, Omega 3 fedtsyrer.
Nordic Naturals Cod Liver Oil, DHA bidrager til at opretholde et normalt syn, samt en normal hjernefunktion, DHA og EPA bidrager til en normal funktion af hjertet.

Nordic Naturals er den eneste virksomhed i verden, som udelukkende bruger arktisk torsk til fremstillingen af deres Cod Liver Oil produkter.

Den arktiske torsk har det største indhold af DHA sammenlignet med andre torskearter. Nordic Naturals leverer derfor i gennemsnit mere end 125 mg DHA pr. portion end andre torskeleverolier på markedet.

Da størstedelen af øjet og 20% af vores hjerne består af DHA, er det vigtigt at få tilført denne essentielle fedtsyre gennem kosten, da kroppen ikke selv kan danne den. Arctic Cod Liver Oil kan derfor med fordel indtages, hvis den daglige kost ikke indeholder tilstrækkelige mængder frisk fisk.

Alle Nordic Naturals produkter er af farmaceutisk kvalitet, skånsomt fremstillet og testet af tredje parts laboratorier for renhed. For at kunne dokumentere fraværet at miljømæssige forureningsfaktorer som PCB, dioxiner, pesticider, og tungmetaller, samt 210 andre forureningsstoffer, overgår alle Nordic Naturals produkter den Europæiske Farmakopé og Norske Medicinal Standards kvalitetskrav til renhed.

Forslag til indtagelse:
1 tsk. dagligt i forbindelse med mad. Ved særlige behov 2 tsk. dagligt. Skal stå i køleskab efter åbning. Bedst hvis den benyttes inden for 3 mdr. efter åbning.

Dosering:
5ml.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Deklaration/Ingredienser:
Torskelevertran, D-alfa Tocoferol, appelsinolie, rosmarin ekstrakt

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt
Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter