Unikalk Forte
[8509]

Unikalk Forte

  •  139,95 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

180 tab.

Behovet for et ekstra højt tilskud af D-vitamin kan opstå af flere årsager. Jo højere alder (60+), jo større behov for et ekstra tilskud af D-vitamin, og det gælder for både kvinder og mænd. Ligeledes kan det med alderen knibe med at komme ud i solen eller at spise de samme mængder mad som tidligere.

Mørklødede og personer, der går tildækket

Har du mørk hud, uanset alder, er behovet for D-vitamin ekstra stort. Jo mørkere huden er fra naturens side, jo vanskeligere har den ved at optage sollyset, der omdannes i huden til aktivt D-vitamin. Det har den blandt andet, fordi mængden af stråling i Norden er meget lille i forhold til, hvad den er sydpå. Ligeledes har personer, der går tildækket, behov for ekstra D-vitamin, idet solens stråler ikke kan trænge igennem tøjet og danne tilstrækkeligt D-vitamin.

Plejehjemsbeboere

Ældre personer på plejehjem får ikke altid dækket det daglige behov for kalk og D-vitamin. Ofte kommer de sjældent eller slet ikke ud i solen, som er en vigtig kilde til D-vitamin og dermed for optagelsen af kalken i knoglerne. Det anbefales derfor altid, at ældre tager et tilskud af kalk og D-vitamin.

UniKalk Forte

Hører du til gruppen af personer over 60 år (kvinder og mænd), er plejehjemsbeboer, småtspisende, får glucocorticoider (f.eks. prednisolon) eller får aromatasehæmmende medicin, er UniKalk Forte det rigtige valg for dig. Med UniKalk Forte får du hele 19 μg D-vitamin pr. tablet. Det anbefales at UniKalk Forte kalktablet indtages både morgen og aften i forbindelse med et måltid.

Næringsstofindhold pr. tablet

UniKalk Forte indeholder 400 mg calcium og 19 μg D-vitamin.

Anbefalet daglig dosis

1 tablet 2 gange dagligt i forbindelse med et måltid.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter