A.Vogel Echinacea Tandpasta (100 g)
[bf6910]

A.Vogel Echinacea Tandpasta (100 g)

  •  59,95 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

100 gr.

Leder du efter en naturlig tandpasta uden fluor og skummemiddel? Så skal du prøve A.Vogels Echinacea Tandpasta, der er fremstillet af pebermynte, Echinacea purpurea (rød solhat), eukalyptus, lakridsrod, tormentil, rosmarin, blåbær og akacia. De naturlige ingredienser sikrer dig ikke bare rene tænder, men efterlader også din mund frisk og ren, så du ikke behøver at bekymre dig om dårlig ånde og frit kan snakke løs og sidde tæt med andre. Tandpastaen er 100 % fri for fluor, slibemiddel og skummemiddel.

Echinacea Tandpasta er en plantebaseret tandpasta

Ingredienserne i Echinacea Tandpasta er specielt sammensat for at give dig rene tænder og en god mundhygiejne.

Echinacea Tandpasta indeholder udtræk fra friske Echinacea purpureaplanter, som er bearbejdet kort efter høsttidspunktet for at bibeholde de aktive stoffer bedst muligt, så du får fuldt udbytte af dem, når du investerer i tandpastaen. Echinacea purpurea, også kendt som rød solhat, er en staude, der anvendes i naturmidler verden over, og som danner grundlag for nogle af A. Vogels mest populære og anerkendte kosttilskud og naturlægemidler.

Anvendelse

For at opnå en frisk mund og en god mundhygiejne er det nødvendigt at børste sine tænder to gange om dagen – morgen og aften. Du kan dog med fordel børste dine tænder en tredje gang med Echinacea tandpasta midt på dagen, eller når du føler et behov, for at opnå en frisk mund.

 

A.Vogel har siden 1923 udviklet og fremstillet helseprodukter, naturlægemidler og kosttilskud med fokus på friske planter, vildtsamlede eller økologisk dyrkede.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter