I Helsekosten møder du et oplagt og veluddannet personale, som altid står til rådighed med gode råd og vejledning tilpasset den enkelte kunde. Vi tilstræber altid at være ajour med hvad der rører sig på markedet indenfor naturmedicin, kosttilskud, og andre natur produkter.

 

Helsekosten blev etableret i 1984 af Ingrid Larsen, der efter en lang årrække, først på Apotek og senere hos Matas, havde fået lyst til at starte sin egen specialbutik. Helsekosten havde de første 9 år til huse længere sydpå i Søndergade i lokaler, der siden er blev revet ned for at give plads til byggeriet, hvor bla. EDC Mægleren ligger.
 

I 1993 købte Ingrid Larsen ejendommen Søndergade 5, hvor Brugsen i gamle dage lå. Realkredit Danmark havde år forinden købt og restaureret denne gamle ejendom. Strukturændringer i kreditforeningen gjorde, at det blev muligt for Ingrid Larsen at flytte sin butik til denne smukke ejendom, som arkitektonisk og indretningsmæssigt er perfekt for en Helsekostbutik.

Ingrid Larsen startede Helsekosten alene, men efter 7 år måtte der hjælp til, og Brita Brogaard blev ansat.
Efter 18 år med Helsekosten valgte Ingrid Larsen i 2002 at gå på pension og hellige sig de ting, hun ikke før havde haft tid til, og som en naturlig ting blev det Brita Brogaard der efter 11 års ansættelse, den 1. Februar 2002 blev ny ejer af Helsekosten.

Brita Brogaard er efter en HH eksamen uddannet Apoteksassistent på Hjørring Løve Apotek og har efter sin ansættelse i Helsekosten bestået eksamen som
Aut. Helsevejleder.


 

 

 


Billederne er taget i forbindelse med Byens
Tordenskjoldsdage
, vor vi er iført dragter anno 1717
 

Brands
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter