Himalaya salt fint
[3930]

Himalaya salt fint

  •  39,95 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

250 gr.

Biosa Himalaya Salt – mineralholdigt salt fra verdens tag

I årtusinder har menneskerne i Himalaya området og i resten af Indien kendt dette krystal salt og de værdsætter det som en kostbar gave fra naturen. I Indusdalen, mellem de to Himalaya floder Indus og Jhelum, ligger Salt Range, et op til 500 millioner år gammelt saltbjergområde. Der, nærmere bestemt i et lille landsbysamfund i nærheden af byen Varanasi (Nord Indien), bliver Biosa Himalaya Salt brudt. Derefter bliver de store saltstykker vasket med rent kildevand, soltørret, for til sidst at blive manuelt delt i mindre stykker, sigtet, malet og pakket.

 En smagfuld spisesalt:

  • Biosa Himalaya Salt kan nydes som spisesalt til al slags mad og bagværk.

 Velegnet til kropspleje:

  • Brusebad – en håndfuld fint Biosa Himalaya Salt masseres forsigtigt på den våde hud og lad det virke 1-5 minutter. Tag så et brusebad. Drik rigeligt med vand (ikke for koldt) før og efter denne behandling. Salt-brusebadet har en rensende virkning på huden.
  • Solebad – til et bad med 120 liter vand bruges 1,2 kg Biosa Himalaya Salt. Saltindholdet i vandet burde svare til saltindholdet i vores blod (ca. 1 %). Den ideelle temperatur på badevandet er 37 grader og badet skal vare i 20 minutter. Efter badet duppes kroppen forsigtigt uden forudgående afskylning. Hvil i mindst 30 minutter. Solebadet fører til en dyb afspænding.
  • Soleinhalering – kom 30 g Biosa Himalaya Salt i 1 liter kogende vand og inhaler dampen i 10 til 15 minutter.
  • Næse- og øjenskylning – opløs 1 g Biosa Himalaya Salt (en god knivspids med top) i 100 ml lunkent vand (1 % sole). Denne opløsning er velegnet til såvel næse- som øjenskylninger.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter