EPA-GLA 100 kap
[54487]

EPA-GLA 100 kap

  •  229,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

100 kap.

Kosttilskud med flerumættede fedtsyrer.

Meget mere end fiskeolie! Omega 3-6-7-9 fedtsyrer.

Certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea. Dermed kan Biosym garantere, at fiskeolien stammer fra bæredygtigt fiskeri og kan spores hele vejen tilbage til den enkelte fiskerbåd.

EPA-GLA+ er et særligt kombinationspræparat med et unikt indhold af Omega 3-6-9 fedtsyrer. Omega-3 og -6 fedtsyrerne er essentielle og skal tilføres kroppen på samme måde som f.eks. vitaminer, da kroppen ikke selv kan danne disse livsvigtige byggesten.

Med EPA-GLA+ får man Omega-3 fedtsyrerne i deres højeste form, dvs. i den længste og mest umættede form - også kaldet EPA og DHA. Det er i form af EPA og DHA, at Omega-3 fedtsyrerne virker i kroppen. De indgår i alle kroppens cellemembraner, hvor de har stor betydning for cellernes funktion. Indtager man kortere, mindre umættede Omega-3 fedtsyrer, f.eks. i form af hørfrøolie, skal disse fedtsyrer først omdannes i kroppen til de lange, superumættede EPA og DHA, før de har en gavnlig effekt. Denne omdannelse er afhængig af mange forskellige faktorer, og man ved bl.a., at kroppens evne til at udføre omdannelsen falder med alderen.

Udover fiskeolie indeholder EPA-GLA+ også lægehjulkroneolie og flydende lecithin udvundet af naturlig soyaolie. Dermed får man også de sunde Omega-6 og -9 fedtsyrer samt fosfolipider.

Sammensætningen er altid justeret i overensstemmelse med den nyeste viden om dagsbehovet for fiskeolie og andre gavnlige fedtsyrer.

Fiskeolien i EPA-GLA+ er certificeret, og forbrugeren er derfor garanteret en olie, som stammer fra bæredygtigt fiskeri og produktionsmetoder, som kan spores hele vejen tilbage til den enkelte fiskebåd. Bæredygtighed indebærer bl.a., at fiskeriet ikke stammer fra overfiskede bestande, og at fiskeriet ikke påvirker havbunden.

Gavnlige effekter:
EPA-GLA+ indeholder

  • fedtsyrer, som har en gavnlig indflydelse på blodets fedtstofbalance 
  • fedtsyrer, som er gavnlige for huden
  • fosfolipider, som spiller en vigtig rolle i fordøjelsen og optagelsen af fedtsyrer

EPA-GLA+ indeholder som nævnt de lange superumættede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, som vi normalt kun får fra fisk. Disse fedtsyrer har en gavnlig indflydelse på blodets fedtstofbalance, og det hænger sammen med, at fedtsyrerne mindsker leverens udskillelse til blodbanen af både fedtstoffer (triglycerid) og VLDL (fedtstoffernes "transportør" ud til kroppens fedtvæv).

En anden bestanddel af EPA-GLA+ er den essentielle fedtsyre gamma-linolensyre (GLA). GLA er en sund Omega-6 fedtsyre, som er gavnlig for huden. Fedtsyren indgår aktivt i hudens fedtsyremolekyler - de såkaldte ceramider - og modvirker udtørring af huden.

Lecithin indgår også i EPA-GLA+, og dermed får kroppen tilført fosfolipider. Fosfolipider er en vigtig bestanddel af alle cellemembraner, nerve- og hjerneceller og er af stor betydning for optagelse, transport og fordeling af fedtstoffer i kroppen.

Desuden har lecithin en stabiliserende effekt på fedtsyrerne og modvirker derved oxidation (harskning). Dette er bl.a. en del af forklaringen på, at EPA-GLA+ har usædvanligt flotte peroxidtal: Analyser af forskellige prøver af EPA-GLA+, som havde været opbevaret ved stuetemperatur fra 9-40 måneder, viser peroxidtal fra 0,4 -1,5, og en olie regnes først for begyndende harsk ved et peroxidtal på 20.

Sikkerhed og kvalitet:
EPA-GLA+ er lig med sikkerhed og kvalitet! For at forhindre iltning - og deraf følgende harskning - under produktionsprocessen fremstilles EPA-GLA+ i en beskyttende atmosfære, hvorved kontakt med atmosfærens ilt undgås, og oxidation dermed forhindres.
I henhold til kravene i gældende lovgivning bliver alle aktive olier kontrolleret for tungmetaller, pesticider mm. Vi tester hvert enkelt batch, så man er sikret et kvalitetspræparat med de rene, sunde fedtsyrer fra 3 værdifulde olier - i én kapsel.

Opbevaring/anvendelse:
Opbevares tørt og ikke for varmt. Opbevares utilgængeligt for børn.

Oprindelsesland/hjemsted:
Danmark

Deklaration/Ingredienser:
fiskeolie, olivenolie, lægehjulkroneolie (Borago officinalis), E vitamin, gelatine, fugtighedsbevarende middel: glycerol

Dosering:
2-4 kapsler dagligt

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter