Granatpillen
[9098]

Granatpillen

  •  82,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

30 TAB.

  • GRANATÆBLE, BIOTIN OG ZINK
  • KUN ÉN TABLET OM DAGEN

HUD, HÅR OG NEGLE
Granatpillen™ anbefales til personer som ønsker et bidrag til hud, hår og negle. Granatpillen er et kosttilskud af frugten fra granatæble, biotin og zink. Biotin medvirker til at bevare en sund hårvækst og zink bidrager til sund hud og stærke negle.

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS   1 tablet   %ADT*
Granatæble ekstrakt 500 mg *
Biotin  50 µg 100
Zink 10 mg 100
*ADT = anbefalet daglig tilførsel


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 1 tablet morgen sammen med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Granatæble ekstrakt (Punica granatum L.), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), vand, mineral (zinkoxid), overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer), konsistensmiddel (tværbunden natriumkarboxymethylcellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), vitamin (D-Biotin).

Granatæble (Punica granatum L.)
Granatæblet har sin oprindelse i det vestlige Himalaya. Granatæblet indeholder en række naturlige substanser, herunder ellagsyre. Granatæblerne i denne tablet er nøje udvalgt, tørret og ekstraheret så de ønskværdige stoffer bevares.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter