Longo Vital Classic
[51600]

Longo Vital Classic

  •  149,95 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

180 tab.

Longo Vital Classic er den unikke kombination af vitaminer og de seks velkendte urter; paprika, rosmarin, pebermynte, røllike græskarkerner og hvidtjørn.
Dette har holdt LongoVital på toppen i over 30 år.

For slet ikke at tale om dig og alle andre, som vil have en bedre modstandskraft.

De enkelte urter dyrkes under kontrollerede forhold i forskellige lande, og alle råvarer bliver analyseret inden de indgår i fremstillingen af tabletterne. Urterne har været anvendt i Europa i århundreder og er hver især kendt for deres velgørende virkning.

LongoVital Classic er en multivitamintablet. Udover urterne indeholder LongoVital Classic 100% ADT (anbefalet daglig tilførsel) af de vigtigste vitaminer: Vitamin A, Thiamin (B1), Riboflavin (B2), Vitamin B6, Niacin, Pantothensyre, Vitamin C, D og E. Det er vigtigt, at man ikke tager andre multivitamintabletter samtidig med, idet man så vil få for store dagsdoser af specielt A- og D-vitamin. Disse vitaminer er fedtopløselige, og de skylles derfor ikke bare ud af kroppen, som f.eks. vandopløselige B- og C-vitaminer.

Måske har du en travl hverdag og mangler noget at stå imod med. Efter 3 måneders brug af LongoVital Classic vil du opnå den fulde virkning af urterne. Fortsæt herefter med LongoVital Classic som din daglige urte- og vitamintablet. Det anbefales at tage LongoVital Classic sammen med morgenmaden Dagsdosis af LongoVital er fordelt på tre tabletter til voksne.
Tabletterne har en glat overflade, hvilket gør dem lette at sluge.

Dosering: 8-14 år: 2 tabletter dagligt, 15-?? år: 3 tabletter dagligt.
Man bør tage dagsdosis på én gang og helst om morgenen, da de kan virke opkvikkende og dermed give søvnbesvær!

LongoVital er tilsat de vigtigste vitaminer i den anbefalede daglige dosis, og unge mennesker bør derfor ikke tage andre vitaminpræparater sammen med Longovital. Man bør ikke uden lægens samtykke indtage ekstra Vitamin D samtidig med LongoVital.
Lider man af sensibel tyktarm kan den fulde dagsdosis fremkalde udtalt luftudvikling. Man kan da langsomt trappe dosering op fra minimum til den anbefalede dosis i løbet af 2-3 uger..

 

 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter