Mag-Citrat Berthelse
[23894]

Mag-Citrat Berthelse

  •  189,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

120 kap / 110 g

Kosttilskud med magnesium.

Varebeskrivelse:

Berthelsen Mag-Citrat er et vegansk letoptageligt magnesiumtilskud med en optimal kombination af magnesium-citrat og aminocheleret magnesiumbisglycinat samt vitamin B6.
Magnesiumbisglycinat er et højoptageligt aminochelat, som optages igennem de aminosyreaktive receptorer. De to magnesium-kilder bidrager til normal funktion af muskler og nervesystem, psyke, elektrolytbalance, celledeling og energistofskifte. Modvirker samtidig træthed og udmattelse og vedligeholder tænder og knogler.
Vitamin B6 bidrager til omsætning af protein og glykogen, regulerer hormonaktiviteten, dannelse af røde blodlegemer samt normal funktion af immunsystem og nervesystem.

Næringsindhold pr. daglig dosis (3 kapsler):
Magnesium 375 mg
Vitamin B6 1,8 mg

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis:

3 kapsler

Brugsanvisning og forholdsregler:

Tages med et glas vand, og gerne med et måltid. Dosis kan tages på 3 kapsler på en gang, eller 1 kapsel med hvert måltid. Magnesium kan med fordel tages om aftenen.

Opbevaring:

Tørt.


Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter