Nail Strong
[1770]

Nail Strong

  •  200,00 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

30 TAB.

  • SMUKKE NEGLE
  • ZINK OG SELEN BIDRAGER TIL EN NORMAL NEGLEVÆKST
  • BIOTILGÆNGELIG SILICA OG STÆRK BIOTIN
  • KUN ÉN TALBLET OM DAGEN

NEGLEPLEJE INDEFRA
Nail Strong™ er en tablet, der tilfører dine negles matrix næringsstoffer indefra. En supplerende skønhedsrutine, der påvirker neglevækstens vitalitet. Nail Strong er baseret på standardiseret vindruekerneekstrakt i kombination med propolis, peber og oreganoolie. Tabletten indeholder desuden en særlig biotilgængelig silica i den form, der findes i havvand. Derudover indeholder tabletten vitaminer og mikronæringsstoffer. Indholdet af zink og selen bidrager til opretholdelsen af normale negle.

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS   1 tablet   % ADT*
Vindruekerne ekstrakt  200 mg -
 standardiseret til 40% procyanidins    
Cholin-stabiliseret orthosilicic syre (lm-OSA) 200 mg -
Propolis 100 mg -
Sort peber ekstrakt  20 mg -
 standardiseret til 40% piperin    
Oregano olie 5 mg -
Thiamin (B1) 2 mg 182
Riboflavin (B2) 2,5 mg 179
Vitamin B12 6 mcg 240
Biotin 475 mcg 950
Folin (folinsyre) 200 mcg 100
Niacin 16 mg 100
Pantothensyre (B5) 6 mg 100
Vitamin C 80 mg 100
Vitamin D3 5 mcg 100
Magnesium  100 mg 27
Jern 14 mg 100
Zink 5 mg 50
Kobber 1 mg 100
Jod 200 mcg 133
Selen 55 mcg 100
*ADT = anbefalet daglig tilførsel


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. For det bedste resultat fortsættes den anbefalede daglige dosis for en indledende periode på 3 måneder. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat), mineraler (magnesiumoxid, ferrofumarat, natrium selenit, zinkoxid, kobbersulfat, kaliumjodid), cholin, vindruekerne ekstrakt (Vitis vinifera L.), vitaminer (ascorbinsyre, nikotinamide, calcium D pantothenat, cyanocobalamin, riboflavin, thiamin mononitrat, cholecalciferol, D-biotin, folinsyre), propolis, vand, overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose), sort peber (Piper nigrum L.), konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), anti-klumpningsmiddel (siliciumdioxid), oregano olie (Oreganum vulgare L.).

Vindruekerner (Vitis vinifera L.)
Vindruekerner og andre dele af planten har traditionelt været brugt for at pleje hud og negle. I dag har kliniske forsøg påvist den gode virkning af resveratrol og viniferin fra vindruer.

Propolis
Propolis er et vokslignende stof fra harpiksen, der opsamles af honningbier. Bierne bruger propolis til at forsegle cellerne i bikuben og beskytte den søde, fugtige honning mod svampeangreb.

Oregano (Oreganum vulgare L.)
Oregano er en plante hjemmehørende i den varme og tempererede middelhavsregion. De vigtigste phyto-kemiske bestanddele i oreganoen
omfatter naturlig carvacrol. Carvacrol er et stof, der har en konserverende effekt.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt
Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!Produkter Produkter