Unikalk Silver tyggetab. M. ekstra D vit.
[8514]

Unikalk Silver tyggetab. M. ekstra D vit.

  •  89,95 DKK

Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

90 tab.

Behovet for kalk og D-vitamin stiger med alderen
Jo ældre du bliver, jo større bliver behovet for kalk og D-vitamin, og det gælder både kvinder og mænd. Ligeledes kan det med alderen også knibe med at komme ud i solen eller at spise lige så meget som tidligere.

Når kvinder og mænd runder de 50 år

Omkring de 50 år stiger behovet for kalk til ½ liter mælk, 2-3 skiver ost, grønne grøntsager, fed fisk og motion, som er nødvendig for at holde knoglerne stærke og sunde. Faktisk er det med knogler som med biler; jo ældre de bliver, jo mere skal der sættes ind på vedligeholdelseskontoen, og jo mere skrøbelige bliver de.

UniKalk Silver

UniKalk Silver indeholder 10 μg D-vitamin pr. tablet og er derfor med til at dække et øget behov for D-vitamin i forbindelse med kalk. UniKalk Silver er optimal for personer over 50 år (kvinder og mænd), der ikke får tilstrækkeligt med mælkeprodukter, grønne grøntsager samt fed fisk gennem kosten. UniKalk Silver fås både som sluge- og tyggetablet. Tyggetabletten anbefales til dig, der har svært ved at synke tabletter, og som ønsker noget, der smelter let i munden og har smag af frisk citrus. Det anbefales, at UniKalk Silver kalktablet indtages både morgen og aften i forbindelse med et måltid.

Næringsstofindhold pr. tablet

UniKalk Silver indeholder 400 mg calcium og 10 μg D-vitamin.

Anbefalet daglig dosis

1 tablet 2-3 gange dagligt i forbindelse med et måltid.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Brands
Brand Info
Tilmeld nyhedsbrev
Åbningstider

Man – Fre:   10.00 – 17.30
Lørdag:        10.00 – 14.00

Netbutikken holder altid åben!



Produkter Produkter