Sukrin Flormelis er den kendte Sukrin i fintmalet form og er derfor lettere opløseligt og har således endnu flere anvendelsesmuligheder, og kan samtidig bruges alle steder, hvor man bruger almindeligt Sukrin.
Det er desuden velegnet til følgende brugsområder:
Kager og desserter, som ikke skal bages (fx ostekage)
Glasur: chokoladeglasur, ostecreme, smørcreme o.lign.
Dekoration/drys
Smoothies
Iste og andre kolde drikke
Sammen med yoghurt/kvark
SukrinFlormelis kan også bruges i bagning på samme måde som Sukrin. Den søde smag er den samme, men SukrinFlormelis har en større volumen. Det indebærer, at mængder i volumen (deciliter, spiseske, teske) skal øges til næsten det dobbelte. Måler du i gram, betyder det selvfølgelig ingen ting. Hvis du vil bruge SukrinFlormelis til helt almindelig glasur (med vand), er det en god idé at blande 50/50 med almindeligt flormelis for at få den rigtige konsistens.
Anmeldelser